Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Flašíkov boj s rakovinou neskončil: Takto vyzerá po rokoch liečby!

Fedor Flašík na aktuálnej fotografii Zobraziť galériu (7)
Fedor Flašík na aktuálnej fotografii

BRATISLAVA - Čakajú ho ďalšie testy! Presne pred štyrmi rokmi sa podnikateľ Fedor Flašík (56) dozvedel najhoršiu správu svojho života. Lekári mu diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín v ranom štádiu. A jeho boj ani po rokoch neskončil. Zisťovali sme, ako sa mu aktuálne darí.

Nevzdáva sa! Keď sa boháč Fedor Flašík v auguste 2010 dozvedel, že trpí zákernou chorobou, bola to pre neho doslova studená sprcha. Lekári mu vtedy diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín v ranom štádiu. Čakala ho náročná liečba a množstvo vyšetrení. On sa však neuzavrel pred svetom. Práve naopak. O diagnóze otvorene hovoril a chorobe sa postavil čelom. 

Ani po štyroch rokoch svoj životný zápas ešte definitívne nevyhral, no ako sám tvrdí, cíti sa teraz v poriadku. „Liečim sa športom. Hrám golf, chodím dvakrát do týždňa do posilňovne a trikrát do týždňa behám 14 kilometrov. Pravidelne absolvujem vyšetrenia a na jeseň podstúpim opäť magnetickú rezonanciu,“ prezradil Flašík.

Podnikateľ sa v súčasnosti môže napriek nepriaznivému zdravotnému stavu pochváliť skvelou postavou. Hoci počas liečby boli obdobia, kedy výrazne schudol, momentálne ho kilá netrápia. Po rokoch mu akurát pribudli nejaké tie vrásky a pár šedín na hlave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu