Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Monika FALDÍKová-Beňová ukázala nedostatky: Túto blúzku už nikdy viac!

Monika Flašíková-Beňová si obliekla blúzku, ktorá zvýraznila jej nedostatky. Zobraziť galériu (9)
Monika Flašíková-Beňová si obliekla blúzku, ktorá zvýraznila jej nedostatky.

BRATISLAVA – Zlá voľba! Moniku Flašíkovú-Beňovú (44) môžeme pokojne zaradiť k známym Slovenkám, ktoré si s módou dobre rozumejú. Politička má vo svojom šatníku množstvo luxusných kúskov, vďaka ktorým je v spoločnosti neprehliadnuteľná. Aj ona však občas máva dni, kedy jej outfit nie je na jednotku. Príkladom môže byť priesvitná blúzka, v ktorej brunetka odhalila svoje faldíky.

Monika Flašíková-Beňová kandiduje na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja. Z toho dôvodu organizuje v týchto dňoch rôzne verejné stretnutia s občanmi. Medzi svojich budúcich voličov chodí vždy upravená a elegantne oblečená. Politička však na jeden takýto míting zvolila nie príliš vydarený outfit.

Počas horúcich dní si totiž brunetka obliekla blúzku z transparentnej látky, ktorá jej odhaľovala nielen spodnú bielizeň, ale aj faldíky na bruchu. Monika sa síce venuje športu a svoju figúru si stráži, no priesvitná látka zvýraznila každý jeden nedostatok. Sympatická brunetka by zrejme tento kúsok mala radšej odložiť na dno skrine a v budúcnosti zvoliť o čosi menej vyzývavé kúsky.

Monika Flašíková-Beňová nedávno vydala knihu o svojom živote. Objednať si ju môžete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu