Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčka Kalisová už má dieťa: Predčasný pôrod!

Miriam Šmahel Kalisová sa stala počas víkendu matkou. Zobraziť galériu (5)
Miriam Šmahel Kalisová sa stala počas víkendu matkou.

BRATISLAVA - Miriam Šmahel Kalisová (28) a jej manžel Martin Šmahel (31) sa v sobotu stali rodičmi. Moderátorka priviedla na svet dcérku Miu. Termín pôrodu však mala podľa našich informácií stanovený až na začiatok decembra. Dievčatko sa narodilo predčasne.

Namiesto práce materstvo! Miriam Kalisová bola koncom septembra stiahnutá z obrazovky Markízy. Moderátorka sa so zrušením Nočných televíznych novín ale vyrovnala pomerne ľahko. Pripravovala sa totiž na úlohu matky.

Spolu s manželom Martinom Šmahelom sa stali rodičmi počas uplynulého víkendu. Táto správa je o to prekvapujúcejšia, že Miriam mala podľa pôvodných predpokladov rodiť až neskôr. Jej dcérka Mia tak prišla na tento svet predčasne. Našťastie sú mamička aj dievčatko zdravé a šťastné. „Obe sme v absolútnom poriadku a pôrod bol tá najúžasnejšia a najkrajšia udalosť, akú sme zažili,” napísala nám moderátorka.

Ak ste zvedaví, čo nedávno prezradili Miriam a Martin Šmahelovci zo svojho súkromia, pozrite si rozhovor na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu