Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajný plán Markízy: Máriu Pietrovú chcú odpratať!

Mária Chreneková-Pietrová sa zrejme presunie do Prvých Televíznych novín. Zobraziť galériu (4)
Mária Chreneková-Pietrová sa zrejme presunie do Prvých Televíznych novín.

BRATISLAVA – Je navyše?! Zdá sa, že personálne či organizačné zmeny sú v Markíze na dennom poriadku. Podľa našich informácií by sa v blízkej dobe mali dotknúť aj Márie Chrenekovej-Pietrovej (29), ktorá si v Záhorskej Bystrici vybudovala priam raketovú kariéru. Povráva sa ale, že príde o lukratívny flek v hlavnom spravodajstve. Vedenie ju vraj plánuje stiahnuť z Televíznych novín.

Moderátorskými tvárami markizáckeho spravodajstva sú aktuálne Zlatica Puškárová, Mária Chreneková-Pietrová, Patrik Švajda a Jaroslav Zápala. Počas víkendov si k nim od rodičovských povinností odbieha mamička Marianna Ďurianová, ktorá sa so svojimi kolegyňami strieda. 

Podľa našich informácií by však malo už čoskoro dôjsť k určitým zmenám. „Marianna plánuje od marca nastúpiť na plný úväzok. Potom by mali zostať len dve moderátorské dvojice, ktoré by uvádzali hlavné spravodajstvo – Ďurianová so Zápalom a Puškárová so Švajdom,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Donedávna to na obrazovkách Markízy fungovalo tak, že dvojica, ktorá moderovala hlavné spravodajstvo, uvádzala aj Prvé Televízne noviny vysielané o 17:00 hodine.  Od nového roka však divákov sprevádza programom už len jeden človek. „Plánujú tam presunúť práve Máriu,” prezradil náš zdroj. Pietrová vlastne na podobnej pozícii v Markíze začínala. Do Záhorskej Bystrice ju totiž z verejnoprávnej televízie zlákali na moderovanie Nočných Televíznych novín, ktoré uvádzala vždy len jedna osoba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu