Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Porotkyňa ČS SuperStar po pôrode: Pozor na tie prsia, aby nevypadli!

Marta Jandová mala problém s neposlušným topom. Neustále jej skĺzaval zo zväčšených predností. Zobraziť galériu (7)
Marta Jandová mala problém s neposlušným topom. Neustále jej skĺzaval zo zväčšených predností.

PRAHA - Zväčšila sa! Marta Jandová (39), známa ako porotkyňa SuperStar, nedávno porodila svoje prvé dieťa. Hoci ani pred šťastnou udalosťou netrpela v oblasti hrudníka nedostatkom, dojčenie jej na objeme ešte pridalo. Pri fotení pre kozmetickú firmu si teda musela dávať poriadny pozor, aby neodhalila viac, než je slušné.

Nielen „veľký” hlas, ale aj plné ženské tvary sú poznávacím znamením Marty Jandovej. Tá sa na nejakú dobu stiahla zo spoločenského života, lebo porodila dcéru Marie. Od bábätka si však odskočila na fotenie kozmetiky, ktorú do Čiech dováža jej otec. „Musela som Marušku nechať doma, tak som trošku nervózna,” prezradila speváčka.

Pri jej prvom pózovaní od pôrodu bolo jasne vidieť, že Martin hrudník sa ešte o čosi nafúkol. Tmavovláska sa pokúsila svoje obliny maskovať voľným tričkom, no úplne jej to nevyšlo. Padavý materiál totiž neustále skĺzaval a odhaľoval aj to, čo malo zostať skryté. Pri zákulisných snímkach si preto musela bývalá porotkyňa SuperStar svoj zvršok neustále pridržiavať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu