Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotkyňa Jandová je už mamičkou: S rodením detí neskončila!

Marta Jandová je už mamičkou. K deťom mala vždy vrúcny vzťah. Takto sa v roku 2012 fotila pre charitatívny projekt. Zobraziť galériu (4)
Marta Jandová je už mamičkou. K deťom mala vždy vrúcny vzťah. Takto sa v roku 2012 fotila pre charitatívny projekt.

PRAHA - Obrovská radosť! Marta Jandová (39), ktorú si televízni diváci pamätajú aj ako porotkyňu šou SuperStar, žiari šťastím. Včera totiž priviedla na svet svoje prvé bábätko. Speváčka sa ale nikdy netajila tým, že túži mať viac detí

Marta Jandová sa včera stala mamičkou. Na svet priviedla dcérku, ktorej dala meno Marie. Dieťatko má 45 cm a váži 2,4 kg. Speváčka rodila v nemocnici, kde pracuje aj jej partner, gynekológ Miroslav Verner. 

Informácie o prírastku do rodiny pre Super.cz potvrdil speváčkin otec. „Máme obrovskú radosť,” reagoval Petr Janda, ktorý sa netajil tým, že svoju dcéru a vnučku plánuje čo najskôr navštíviť. „Sme veľmi šťastní, že je Maruška už u nás. Je veľmi dobrá, aspoň zatiaľ, a má sa čulo k svetu. Všetko ju zaujíma a veľa spinká, napísala nám čerstvá mamička.

Marta momentálne po prvýkrát prežíva najkrajšie chvíle v živote ženy. V rozhovoroch ale viackrát priznala, že so svojím partnerom by rodinku ešte radi zväčšovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu