Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotenstvo v SuperStar: Porotkyňa je v štvrtom mesiaci!

Marta Jandová už bola tehotná aj v divadle. Takéto bruško jej maskéri vytvorili kvôli predstaveniu Kat Mydlář. V súkromí je vo štvrtom mesiaci. Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová už bola tehotná aj v divadle. Takéto bruško jej maskéri vytvorili kvôli predstaveniu Kat Mydlář. V súkromí je vo štvrtom mesiaci.

PRAHA - Šťastná novinka! Marta Jandová (38) sa nikdy netajila tým, že deti niekedy určite chce. Svoju lásku k malým stvoreniam zatiaľ ale uplatňovala len v prípade mladších sestričiek. Už v júli sa to však zmení. Bývalá porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar je totiž v štvrtom mesiaci tehotenstva.

Pripravená na materstvo! Vďaka plodnosti svojho otca Petra Jandu si Marta Jandová mohla svoje zručnosti v starostlivosti o bábätká cvičiť na svojich malých sestrách. Anežka má totiž tri roky, Rozárka len deväť mesiacov. Speváčka sa pritom netajila, že by rada mala aj vlastné deti.

Jej sen sa začína napĺňať práve teraz. Podľa informácií českých médií je totiž bývalá porotkyňa SuperStar v štvrtom mesiaci tehotenstva. Hoci ona samotná sa k téme odmietla vyjadriť, jej otec na slová skúpy nebol. „Je to báječná správa. Marta bude skvelou maminkou. Dieťa chce už strašne dlho a ako to už býva - keď človek niečo veľmi chce, nedarí sa. Teraz sa na ňu konečne usmialo šťastie,” povedal líder skupiny Olympic pre Blesk.

S českou interpretkou sa teší aj jej kolegyňa z poroty speváckej súťaže. „Je to pre mňa novinka, ale viem, že bábätko si strašne priala. Tak nech má bezproblémové tehotenstvo a zdravé dieťatko,” zaželala cez topky.sk svojej kamarátke všetko dobré Dara Rolins.

Marta Jandová čaká bábätko so svojím partnerom Miroslavom Vernerom. Ten je gynekológom a pôrodníkom, ktorý priviedol na svet deti niektorých českých známych tvárí. Speváčka teda dostane tú najlepšiu starostlivosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu