Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Marta Jandová ruší koncerty: Problémové tehotenstvo!

Marta Jandová Zobraziť galériu (2)
Marta Jandová

PRAHA - Česká speváčka Marta Jandová ruší letné koncerty svojej kapely Die Happy, pretože sa v jej tehotenstve objavili komplikácie. Skupina to oznámila prostredníctvom speváčkinho profilu na Facebooku.

"V Martinom tehotenstve sa objavili nepredvídateľné komplikácie a lekár jej naordinoval domáce väzenie," vysvetlili členovia Die Happy. Jandovej sa na problémy pýtal aj portál iDnes.cz,. nechcela ich však konkretizovať.

"Hlavné je, že bábätko je zdravé a v poriadku. Ja akurát musím zostať ležať a odpočívať, a preto som bola nútená zrušiť nielen koncerty s mojou kapelou Die Happy, ale aj všetky moje pracovné aktivity. Mám ale dobrú náladu a verím, že všetko bude v poriadku," vyjadrila sa. Otcom bábätka, ktoré by sa malo narodiť v lete, je speváčkin priateľ, gynekológ Miroslav Verner.

Čoskoro 39-ročná Marta Jandová vydala s formáciou Die Happy viac než 10 štúdiových, živých a výberových albumov. Kedysi bola manželkou gitaristu tejto kapely Thorstena Mewesa, neskôr chodila napríklad so známym nemeckým spevákom Sashom.

Dlhé roky prežila v Nemecku, no v roku 2009 sa vrátila do Česka. Účinkovala v pražskom divadle Broadway a v tom istom roku sa predstavila ako porotkyňa v šou Česko Slovenská SuperStar. V úlohe porotkyne sa následne objavila aj v nemeckej súťaži Popstars.

Jandová je v ostatných rokoch vyhľadávanou muzikálovou herečkou, stihla sa už predstaviť v hrách Mona Lisa, Baron Prášil, Ať žije rokenrol, Kat Mydlář, Bedári a Hamlet - The rock opera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu