Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Švajda prekvapil Šimkovičovú v priamom prenose: Skoro som sa rozplakala!

Patrik Švajda prekvapil Martinu Šimkovičovú - pohyblivá kamera mu priniesla kyticu pre kolegyňu. Zobraziť galériu (9)
Patrik Švajda prekvapil Martinu Šimkovičovú - pohyblivá kamera mu priniesla kyticu pre kolegyňu.

BRATISLAVA - S veľkou parádou! Martina Šimkovičová (41) v stredu odmoderovala posledné Televízne noviny pred nástupom na materskú dovolenku. S tehotnou kolegyňou sa za všetkých v priamom prenose lúčil Patrik Švajda (41). Vďaka kreatívnemu technikovi prekvapil nielen blondínku, ale aj divákov. Krásna kytica sa totiž k nemu doviezla na pohyblivej kamere, na takzvanom jimmy jibe. Ďalší darček potom vytiahol spod saka. Moderátorka nám prezradila, že ledva udržala slzy.

Posledný deň v práci! Martina Šimkovičová v decembri porodí svoje tretie dieťa. Markizáčka sa preto v stredu divákom prihovárala z Televíznych novín naposledy pred nástupom na materskú dovolenku.

Záver spravodajstva z tohto dôvodu patril rozlúčkovým slovám. „Želám ti hlavne, aby ste boli zdraví. Aby to, čo nasledujúce obdobie prinesie, bolo pre teba krásne,” prihovoril sa kolegyni Patrik Švajda. V závere jeho slov sa zrazu na obrazovke objavila kamera, ktorá na svojom ramene niesla nádhernú kyticu. Ako moderátor priznal, tento kreatívny nápad mal na svedomí jeden z technikov.

Samotný Švajda prispel cumlíkom. „Je síce modrý, lebo ja mám troch synov,” povedal s úsmevom. A hoci Martina očakáva dievčatko, darčeku sa potešila. „Bolo to veľmi milé a keďže som už v ôsmom mesiaci, mala som čo robiť, aby som udržala slzu. Viete, ženy sú v tomto stave emotívnejšie ako inokedy. Všetci kolegovia v práci boli zlatí a bola to príjemná rozlúčka,” prezradila blondínka pre topky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu