Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Evita Urbaníková má dvojníčku: S dcérou vyzerajú ako sestry!

Evita a jej dcéra vyzerajú skôr ako sestry, než ako mama s dcérou. Zobraziť galériu (6)
Evita a jej dcéra vyzerajú skôr ako sestry, než ako mama s dcérou.

CHORVÁTSKO - Akoby jej z oka vypadla! Eva Evita Urbaníková (36) má už tohtoročnú dovolenku za sebou. Pobyt v Chorvátsku strávila v spoločnosti priateľov a svojich dvoch ratolestí. Spisovateľka si užívala slniečko bez mejkapu na tvári, čo jej dodávalo imidž dievčatka. Nečudo, že vedľa svojej dcérky Lindy vyzerala ako jej staršia sestra.

Mladistvá! Eva Evita Urbaníková patrí k ženám, ktoré aj s pribúdajúcimi rokmi vyzerajú stále dievčensky. Zrelá tridsiatnička je už ale dvojnásobnou mamičkou a netají sa tým, že so svojimi ratolesťami má skôr kamarátsky vzťah. Pred pár dňami si spoločne užili aj dovolenku v Chorvátsku.

Ako nám spisovateľka prezradila, pobyt pri mori trávili vo väčšej skupinke ľudí. „Bolo nás asi dvadsať. So spolužiakmi z gymnázia sme mali mať stretávku, tak sme to poriešili spoločnou dovolenkou,” poznamenala Evita, ktorá bude mať na tento pobyt len tie najlepšie spomienky.

„Bola to jedna z najlepších dovoleniek, akú som kedy absolvovala. Mali sme stále čo robiť a veľa sme sa nasmiali. Jedným slovom paráda,” neskrývala radosť z vydarených letných dní plavovláska. Tá na niektorých záberoch vyzerá vedľa svojej dcéry Lindy skôr ako staršia sestra, než jej mamina. 

Literárnu tvorbu z pera Evy Evity Urbaníkovej si môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu