Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexice dráždili na verejnosti: Cifrová naostro, Haberová len v podprsenke!

Dievčatá svojimi outfitmi dráždili zmysly prítomných pánov - zatiaľ čo sa Zuzana Haberová (vpravo) predviedla iba v čiernej „podprsenke”, Eva Cifrová ukázala presvitajúce prsia. Zobraziť galériu (22)
Dievčatá svojimi outfitmi dráždili zmysly prítomných pánov - zatiaľ čo sa Zuzana Haberová (vpravo) predviedla iba v čiernej „podprsenke”, Eva Cifrová ukázala presvitajúce prsia. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa v jednom z bratislavských podnikov konala módna prehliadka oblečenia z butiku Nely Kočišovej (40). Na akcii sa objavilo mnoho známych žien slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj Eva Cifrová (31) a Zuzana Haberová (26), ktoré sa v spoločnosti objavili v naozaj odvážnych outfitoch. Zatiaľ čo playmate ukázala presvitajúce prsia, dcéra Paľa Haberu predviedla sexi krivky v čiernej čipkovanej „podprsenke”.

Horúci sobotný večer sa niesol v znamení módy. V jednom zo známych bratislavských podnikov sa totiž konala prehliadka oblečenia z novootvoreného butiku Nely Kočišovej. Na akcii manželky moderátora Petra Kočiša sa objavilo mnoho žien slovenského šoubiznisu. Medzi pozvanými nechýbali napríklad ani Eva Cifrová či Zuzana Haberová, ktoré zaujali svojím úsporným oblečením. Dievčatá sa totiž obliekli primerane k vysokým teplotám.

Bývalá playmate toho síce na prvý pohľad neodhalila veľa, no stačí sa pozrieť pozornejšie. A hneď je jasné, že playmate si pod módne maxišaty zabudla dať podprsenku. Biely model nakoniec odhalil zrejme viac, ako si modelka želala - všetkým prítomným sa naskytol pohľad na jej chirurgicky upravované prsia.

Podobne odvážny model predviedla aj dcéra Paľa Haberu. Tá siahla po ľahkých širokých nohaviciach, ktoré doplnila čiernym čipkovaným topom pripomínajúcim podprsenku. Začínajúca spisovateľka tak rozhodne neostala bez povšimnutia a prítomných očarila nielen extravagantným outfitom, ale aj svojimi dokonalými krivkami. „Snažím sa cvičiť, no veľmi málo,” tvrdí napriek skvelej postave blondínka.

Na spoločenskej udalosti sa objavili napríklad aj herečka Karin Haydu, markizáčka Lenka Šoóšová, superstarista Thomas Puskailer s manželkou Abbie, moderátorka Lucia Forman Habancová či Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu