Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kleopatra z Turca prišla o deti: Odviedlo ich päť policajtov!

Martina a Martin sa o deti poriadne nestarali. Zobraziť galériu (4)
Martina a Martin sa o deti poriadne nestarali.

MARTIN - Zobrali jej ich? Martina Zuzaniaková (31) už nemá doma ani jedno dieťa. Pracovníci sociálnej služby v sprievode piatich policajtov mali totiž v stredu odviesť preč Barboru (14), Vladimíra (9) a Kamila (5). Úrady vraj konali na základe dlhodobého sledovania. Televízna hviezda a jej manžel často pozerali na dno pohárika a neboli schopní postarať sa o Kleopatriných potomkov. Ona sama tieto udalosti ale popiera.

Martina Zuzaniaková sa viackrát prezentovala na obrazovke. V televízii bolo vidieť nie príliš vhodné podmienky na bývanie, finančné problémy, sklony k alkoholizmu a nevyberaný slovník. Kleopatru si preto údajne začali všímať aj úrady.

Podľa medializovaných informácií všetko vyvrcholilo v stredu, kedy do jej domu nakráčali pracovníci sociálky spolu s piatimi policajtmi. Tí mali odviesť preč tri deti - Barboru, Vladimíra a Kamila. Žiadne ďalšie vraj v príbytku nebolo. A tak zrejme definitívne praskla bublina okolo údajného blondínkinho pôrodu - nikdy sa totiž nekonal a žiadne bábätko nemá.

Topky.sk získali aj vyjadrenie samotnej Kleopatry. Tá ale všetko popiera. „Deti išli preč na desať dní. Nebudem hovoriť kam. Nikto mi ich nezobral. Ale to moja mama, keď si vypije, trepe somariny a urobila haló,” tvrdí k tejto téme Martina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu