Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ženích v liehu: Kleopatra z Turca prehovorila o škandálnej svadbe!

Martinka z Turca si brala ženícha pod parou. Zobraziť galériu (8)
Martinka z Turca si brala ženícha pod parou.

BOJNICE - Pamätná! Taká bola sobotná svadba Martiny Zuzaniakovej (30) alias Kleopatry z Turca. Ženích Martin Chovanec (32) sa posilnil riadnou dávkou alkoholu ešte pred obradom a takmer nenašiel obrúčky. Zrejme každá nevesta by takýto deň D považovala za poriadne spackaný. Topky.sk zisťovali, ako s odstupom dvoch dní vníma svoju veselicu hviezda viacerých reality šou.

Jeden „prúser” za druhým! Martinka z Turca sa v sobotu vydávala naozaj vo veľkom štýle v sokoliarskom areáli pod Bojnickým hradom. Pompézny dojem ale kazil jej nastávajúci Martin. Ten sa totiž začal pozerať na dno pohárika poriadne skoro a počas samotnej svadby ledva stál na nohách. Alkoholom omámený ženích si dokonca nevedel spomenúť, kde sú obrúčky.

Aj napriek týmto peripetiám si ho ale Kleopatra vzala za právoplatného manžela. A prekvapujúco má zo svojej veselice dobré pocity. „Bola to svadba na úrovni,” povedala dnes. „No a čo, že si Martin vypil. Čo sa mal modliť?!” dodala spôsobom sebe vlastným k téme, ktorá momentálne rezonuje v médiách na celom Slovensku.

Ako nám Martina ďalej povedala, nevidí jediný dôvod, prečo by jej malo správanie jej novomanžela vadiť. „Áno, myslím si, že som si zobrala toho pravého,” reagovala na našu otázku o správnosti tohto veľkého životného kroku. Snáď jej to presvedčenie aj vydrží...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu