Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Heribanová (58) ohúrila v sexi outfite: Alena, vyzeráš ako mladica!

Alena Heribanová bola ozdobou večera. V sexi čiernom overale doslova žiarila. Mladistvým výzorom by mohla pokojne konkurovať omnoho mladším kolegyniam. Zobraziť galériu (18)
Alena Heribanová bola ozdobou večera. V sexi čiernom overale doslova žiarila. Mladistvým výzorom by mohla pokojne konkurovať omnoho mladším kolegyniam. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Alena Heribanová (58) patrí k ženám, ktoré v spoločnosti vyzerajú za každých okolností dobre. Aj v utorok toto tvrdenie iba upevnila. Na krste novej knihy svojho manžela Jozefa (60) sa totiž objavila v čiernom sexi outfite, ktorý v spojení s trendy mejkapom a upraveným účesom vytvárali skvelý dojem. Moderátorka by výzorom mohla konkurovať podstatne mladším ročníkom.

Utorkový večer sa niesol v literárnom duchu. V jednom z bratislavských podnikov sa totiž konal krst novej knihy Jozefa Heribana s názvom Prelet sťahovavých vtákov. Román, na ktorom spisovateľ pracoval dlhých 20-rokov, pokrstila moderátorka Hana Rapantová spolu s literárnym vedcom Alexandrom Halvoníkom. „Podľa mňa to bola najlepšia dvojica, ktorá mohla moju knihu uviesť do sveta,“ povedal pre topky.sk autor.

Akcie sa zúčastnilo viacero známych tvárí slovenského šoubiznisu. No azda najviac zaujala práve spisovateľova manželka Alena. Tá totiž vyzerala naozaj výborne. Účes, mejkap, výrazný náhrdelník a sexi overal spôsobili, že moderátorka svojim výzorom zatienila aj omnoho mladšie dámy. Bez slov ostal aj samotný Heriban. „Alenka sa mi páči už 37-rokov. Aj v ten večer sa mi veľmi páčila – oblečenie, účes, no najviac jej energia a aura. Na tie som doslova zaťažený,“ nešetril komplimentmi na adresu svojej polovičky.

Okrem už spomínaných sa akcie zúčastnili napríklad aj bývalí markizáci Andy Timková a Stano Pavlík, minister školstva Dušan Čaplovič, herečka Lucia Šipošová, či manželia Sisa a Juraj Lelkesovci.

Nová kniha Jozefa Heribana s názvom Prelet sťahovavých vtákov sa dá objednať TU! Pozor, prvých 50 kupujúcich dostane dielo aj s univerzálnym venovaním autora.

Sledujte Topky TV: Zábery z krstu románu Prelet sťahovavých vtákov od Jozefa Heribana.

Jozef Heriban krstin knihu Prelet sťahovavých vtákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu