Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Heribanovej zlý deň: Mrzutá, zanedbaná a strapatá!

Alena Heribanová nemala svoj deň. Zobraziť galériu (12)
Alena Heribanová nemala svoj deň.

BRATISLAVA – Takúto ju nepoznáme! Alena Heribanová (58) patrí k dámam, ktoré dbajú na svoju vizáž. Moderátorka sa totiž objavuje v spoločnosti vždy tip-top upravená. K dokonalému vzhľadu jej navyše dopomáha aj srdečný úsmev, optimizmus a pozitívna energia. Nedávno ale brunetke všetky tieto atribúty chýbali. Na rodinný obed si vyšla neupravená a očividne so zlou náladou.

Moderátorku Alenu Heribanovú sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Spoločne s dcérou Barbarou a s manželom Jozefom sa prišla naobedovať do jednej z reštaurácií. Večne veselej brunetke však povestný úsmev na tvári chýbal. Dôkazom, že nemala práve najlepší deň, bol aj jej mierne zanedbaný vzhľad.

Heribanová bola aj vďaka vánku strapatá a jej účes pôsobili akosi mdlo. Odrastené vlasy svedčali o tom, že kaderníka navštívila už dávnejšie. Bolo by preto dobré ich nechať znovu nafarbiť. Moderátorka sa pravdepodobne veľmi netrápila ani s líčením. Oči si totiž maskovala slnečnými okuliarmi. Nie príliš dokonalú vizáž tak mohol zachrániť aspoň moderátorkin úsmev. Ten však vystriedal zamračený výraz tváre. Ktovie, či bola brunetka mrzutá preto, lebo bola hladná, alebo ju trápilo niečo iné. 

Tip: Viete čo dávajú v televízii dnes večer? Spravte si plán na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu