Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heribanová ako ju nepoznáme: Dioptrie a takmer žiadny mejkap!

Alena Heribanová patrí medzi najštýlovejšie dámy slovenského šoubiznisu. Nedávno sa však v jednom z nákupných centier objavila inak než sme u nej zvyknutí (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Alena Heribanová patrí medzi najštýlovejšie dámy slovenského šoubiznisu. Nedávno sa však v jednom z nákupných centier objavila inak než sme u nej zvyknutí (vľavo). (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To snáď ani nie je ona! Alena Heribanová (58) patrí medzi tie ženy slovenského šoubiznisu, ktoré svojím výzorom zaujmú na každej spoločenskej akcii. V jednom z bratislavských nákupných centier upútala pred pár dňami opäť, no trochu inak. Objavila sa tam totiž tak, ako ju nevídame často - bez mejkapu a v dioptrických okuliaroch.

Alena Heribanová je pravou dámou za každých okolností. Na spoločenských akciách sa objavuje výlučne dokonalo upravená a svojím výzorom sa pravidelne radí medzi najštýlovejšie ženy slovenského šoubiznisu. Pred pár dňami sme ju však stretli v jednom z bratislavských nákupných centier, kde sa objavila tak, ako ju príliš často nevídame.

Vždy precízne nastajlovaná moderátorka sa totiž na verejnosti ukázala s nie príliš upravenými vlasmi a takmer bez mejkapu. Zjavne unavenú tvár jej zakrývali dioptrické okuliare. Človek by ju ani nespoznal, keby po jej boku nestál manžel Jozef. No Heribanová si to zrejme aj uvedomovala, pretože objektívom fotoaparátov sa usilovne vyhýbala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu