Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdena Studenková v Čechách kritizuje súčasné seriály

Zdena Studenková nakrúca dobový seriál v Čechách. Tie slovenské jej prídu na jedno kopyto. Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková nakrúca dobový seriál v Čechách. Tie slovenské jej prídu na jedno kopyto.

PRAHA - Keď Markíza počas minulého roka zastavila výrobu Horúcej krvi, Zdena Studenková (59) vyjadrila veľkú ľútosť. Vtedy to pre umelkyňu totiž predstavovalo STOP na slovenských obrazovkách. Aktuálne sa síce objavuje v jojkárskom Paneláku, no na naše seriály má stále ťažké srdce. Dôkazom sú vyjadrenia, ktoré z jej úst zazneli u českých susedov.

Čechov potešila, Slovákov nie! Zdena Studenková je už dlhé roky nielen divadelnou, ale aj televíznou stálicou. Naposledy hrala výraznejšiu postavu v seriáli Horúca krv a mrzelo ju, keď skončil. Aspoň tak sa vyjadrila, keď Markíza tento počin stiahla z obrazoviek. 

Aktuálne svoje herecké schopnosti síce uplatňuje na Slovensku, no ide o menšiu rolu v jojkárskom Paneláku. O čosi viac si ju užívajú českí diváci. U našich susedov sa totiž objavuje v První republike, kde hrá aj Ján Koleník.

Keďže Zdena je známa tým, že servítku si pred ústa nedáva, pokojne počas pražského nakrúcania zhodila svoje predchádzajúce projekty.„Ja som sa tak potešila, keď som dostala ponuku v První republike, pretože... Predsa len, tie súčasné seriály, je to stále, dá sa povedať, o tom istom. Stále máte pocit, že aj ten charakter hráte stále ten istý,” povedala Studenková magazínu Blesk pre ženy.

Blondínkin natešený tón pri zmienke dobového počinu pritom pri slovách o predchádzajúcich angažmánoch zmizol a aj mimikou dala najavo, akoby išlo o nižšiu ligu. No, nechajme sa prekvapiť, ako dlho po skončení českého angažmánu sa opäť objaví v nejakom súčasnom slovenskom seriáli „na jedno kopyto”. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu