Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jojkársky moderátor spitý pod obraz: A nebol jediný!

Jakub Prachař a Vojta Dyk sa vo videoklipe predvedú aj v takýchto pózach. Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař a Vojta Dyk sa vo videoklipe predvedú aj v takýchto pózach.

PRAHA – Žúr ako sa patrí! Moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař (29) očividne celkom rád šokuje. Najnovšie to potvrdzujú aj snímky, ktoré sa objavili na fanúšikovskej stránke jeho kapely NightWork. Manžel kontroverznej modelky Agáty Hanychovej (27) je totiž na kompromitujúcich záberoch zobrazený v nie príliš lichotivej póze.

Jakub Prachař je členom českej kapely Nightwork, ktorá nemá problém prezentovať sa aj prostredníctvom škandálov. Za všetky možno spomenúť napríklad krst ich DVD. Do klubu plného novinárov si totiž hudobníci pozvali striptérov a pornohercov. Tí sa prostredníctvom svojho remesla postarali o to, že hostia tlačovej konferencie zostali v poriadnom šoku.

Ďalšie prekvapenie pripravila fanúšikom formácia NightWork aj v týchto dňoch. Kapela si totiž na sociálnej sieti zverejnila fotografie z nakrúcania ich posledného klipu ku skladbe 4,3,2,1 Tancuj. Dej videa sa odohráva na bujarej párty, počas ktorej to jednotliví členovia skupiny prehnali s chľastom.

Videoklip sa točil celkovo tri dni. „Zabávali sme sa tak, ako nikdy,” napísali hudobníci ku skupinovej fotografii. Tieto slová nám potvrdil aj samotný Prachař. „Bol to taký náš spoločný nápad a nakrúcalo sa nám skvele,” povedal pre topky.sk moderátor. Okrem neho sa v kompromitujúcej póze s holým zadkom predviedol napríklad aj frontman kapely Vojta Dyk, ktorý sa len nedávno stal otcom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu