Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka Tatiana Vilhelmová: Má synčeka!

Tatiana Vilhelmová Zobraziť galériu (2)
Tatiana Vilhelmová (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Českej herečke Tatiane Vilhelmovej a spevákovi Vojtovi Dykovi sa v nedeľu narodil syn, ktorý dostal meno Alois. Portálu iDnes.cz to potvrdili dva zdroje z okolia herečky.

Tridsaťštyriročná Vilhelmová a o sedem rokov mladší muzikant sa dali dohromady pred vyše dvoma rokmi, keď spolupracovali na divadelnej hre Bláznivý Petříček. Vtedy bola vydatá za Pavla Čecháka, s ktorým má dve deti. Pre Dyka je Alois prvým potomkom. Na bábätko sa momentálne teší aj blízka kamarátka Vilhelmovej, herečka Anna Geislerová.

Tatiana Vilhelmová patrí k najobsadzovanejším a najoceňovanejším českým herečkám. Zahrala si napríklad v snímkach Šeptej (1996), Návrat idiota (1999), Divoké včely (2001), Dievčatko (2002), Vratné lahve (2006), Medvídek (2007), Chyťte doktora (2007), Kajínek (2010), Odcházení (2011) či Vrásky z lásky (2012).

Za výkon v dramédii Štěstí (2005) získala Českého leva, pričom na konte má ďalších päť nominácií na toto prestížne ocenenie. V októbri bude mať premiéru snímka Všiváci, v ktorej si okrem nej zahrali aj Tereza Voříšková, Jiří Mádl, Ondřej Vetchý, Iva Janžurová či Jiří Langmajer. Dykovi sa zas darí vo formácii Nightwork, pričom tento rok získal cenu Anděl pre Speváka roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu