Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hanychovej druhá svadba: Najprv klamstvá, potom zásah polície!

Ešte pred svadbou Agáty Hanychovej sa pred domom, kde sa pripravovala, objavila polícia. Zobraziť galériu (19)
Ešte pred svadbou Agáty Hanychovej sa pred domom, kde sa pripravovala, objavila polícia.

ÚNĚTICE - A je to tu! Agáta Hanychová (27) sa koncom apríla náhle vydala za svojho priateľa Jakuba Prachařa (29). Po tajnom obrade sa mladomanželia rozhodli spečatiť svoj zväzok aj druhý raz, aby pri tom boli aj ich rodiny. Modelka najprv tvrdila, že svadba bude až v júni, neskôr zas všetkých presviedčala, že sobáš sa už uskutočnil. No bolo to len zahmlievanie. Párik sa pred oltár postavil v piatok krátko po obede. Ešte predtým však prípravy spestrila mestská polícia.

Utajenie jej nevyšlo! Vo štvrtok popoludní si Agáta Hanychová napísala na svoj profil na sociálnej sieti, že druhá svadba je už za ňou. Ako sa však ukázalo, z jej strany išlo len o pokus zmiasť novinárov. Vo večerných hodinách tento status zmizol, keďže české médiá informovali o presnom dátume konania veselice.

Svadba sa uskutočnila tento piatok. V kostole, kde Agáta krstila svojho syna Kryšpína. Všetky prípravy boli od rána dokumentované veľkým počtom novinárov. „Malo to prebehnúť v pokoji, ale neprebehne. Výnimočne za to nemôžem,” napísala Hanychová na web extra.cz, kde má svoju rubriku. Kvôli množstvu áut pred domom, kde sa nevesta chystala na slávnosť, nemohli po ceste prechádzať iné vozidlá. Už o pol desiatej ráno preto robila svadobčanom spoločnosť aj mestská polícia.

Vchod do kostola zase strážila prísna ochranka, ktorá dnu nikoho nepozvaného nepustila. Farnosť sa vraj obávala, aby k nim fotografie z vnútra chrámu nenalákali zlodejov. Je však možné, že modelka zábery zo svadby zverejní rovnako ako predtým z Mariánskych lázní, kde Jakubovi Prachařovi povedala áno prvý raz. „Tak o tom sa potom s Agátou porozprávame a celú záležitosť budeme určite riešiť,” povedal pre Super.cz zdroj z miestnej fary.

Obrad namiesto na pravé poludnie začal až pred jednou. Nevesta totiž meškala. A pred tým, než vyšla z domu, ukazovala spoza okna fotografom neslušné gestá. Na varhanoch v kostole zahral herec a moderátor Ondřej Brzobohatý, syn legendárneho Radoslava Brzobohatého (†79). Svadbu si nenechal ujsť ani spevák Karel Gott, ktorý prišiel s manželkou Ivanou. Deti nechali doma.

Jakub Prachař a Agáta Hanychová sa v piatok po druhý raz vzali, tentokrát v kostole.
Zobraziť galériu (19)
Jakub Prachař a Agáta Hanychová sa v piatok po druhý raz vzali, tentokrát v kostole.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu