Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svalnáča Nika odstavili z Mama, ožeň ma: Vieme, prečo ho vystrihli zo šou!

Nikola Cigolinov televíznych divákov príliš nezaujal. Zobraziť galériu (5)
Nikola Cigolinov televíznych divákov príliš nezaujal.

BRATISLAVA – Na mládencov z Malčíc či Šamorína sa nechytá! Jojkárska šou Mama, ožeň ma sa blíži do svojho finále. V pondelok večer bola odvysielaná predposledná časť, ktorá priniesla pre divákov viacero prekvapení. Jedným z nich bola aj absencia svalnáča Nikolu Cigolinova (33). Sebavedomý Košičan žijúci v Prahe sa totiž na obraze vôbec neobjavili. Zisťovali sme dôvod.

Bývalý účastník šou Hotel Paradise Nikola Cigolinov sa v jojkárskej zoznamke už od začiatku prezentoval ako veľký pôžitkár a milovník luxusu. V porovnaní s ostanými mládencami z relácie Mama, ožeň ma to rád preháňal aj so sebavedomými výrokmi a vlastnou prezentáciou. Ako sa zdá, okázalé správanie nezostalo bez následkov.

Pozorní diváci si totiž určite všimli, že Niko sa do pondelkovej časti vôbec nedostal. „V porovnaní s ostatnými súťažiacimi nebol vôbec zaujímavý,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia. Okrem toho, že svalnáčovo hľadanie lásky bolo príliš nudné, sa rodák z Košíc vraj u televíznych divákov nestretol s obľubou. Fakt, že svoje telo hodné Adonisa pretŕčal pred kamerami takmer nahé, mu k tomu zrejme vôbec nedopomohol... Otázne je, či sa objaví v poslednej časti, ktorá sa odvysiela v najbližší pondelok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu