Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prvý sex v Mama, ožeň ma skončil fiaskom: Potupa pre Martinku zo Žiliny!

Tibor mal v pláne intímne zblíženie s Martinkou zo Žiliny. Nakoniec si to rozmyslel. Zobraziť galériu (12)
Tibor mal v pláne intímne zblíženie s Martinkou zo Žiliny. Nakoniec si to rozmyslel.

BRATISLAVA – Nemilosrdne ju zrušil! Kombinácia chľastu a túžby po sexe vie byť občas zradná. Svoje o tom vedia aj protagonisti jojkárskej šou Mama, ožeň ma – Tibor a Martinka, ktorí pod rúškom noci a alkoholového opojenia skončili v spoločnej posteli. A hoci vyučeným automechanikom zmietali vášne, k sexu s mladou upratovačkou nakoniec nedošlo. Priamo pred kamerami ju totiž v tom najlepšom odvrhol.

Mala to byť divoká noc! Martinka sa v čase nakrúcania jojkárskej šou Mama, ožeň ma netajila tým, že sa jej potenciálny ženích Tibor veľmi páči. Dokonca by si s ním vedela predstaviť oveľa hlbší vzťah, než len ten kamarátsky. Všimla si to aj mladíkova teta, ktorá mu počas jedného alkoholového večera dala priamo pred televíznymi kamerami do rúk prezervatív. Pre istotu.

Nechýbalo veľa a mladík s dievčinou by ochranu aj použili. Keď totiž celý dom stíchol, zatúžili po intímnostiach. „Tibor najskôr poslal Martinku do sprchy. Potom jej začal robiť striptíz a krátko na to vhupol k nej do postele. Popritom ju ohmatkával a určite padla aj nejaká tá pusa,” dozvedeli sme sa zo zákulisia šou.

K sexu však medzi dvojicou napokon nedošlo. „Zrazu sa postavil a len zamrmlal, že sa ide radšej opiť. Roztúženú Martinku nechal v posteli samú. Dievčina len zmätene pozerala, že čo sa to vlastne deje,dodal náš zdroj.

Ako sme vás už na topkách informovali, Martinka je už v súčasnosti zadaná. Oslovili sme ju však s otázkou, či by sa v čase nakrúcania nechala Tiborom zviesť. „Vôbec nie. Zostali sme kamaráti. Myslím si, že takto je to lepšie,” poznamenala usmievavá upratovačka, ktorá zrejme pri novom priateľovi podobne potupné situácie už neprežíva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu