Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Provokatívna sexica z Paneláku: Ukázala, čo skrýva pod sukňou!

Alžbeta Ferencová sa v Paneláku svojimi stehienkami nepochválila. Zobraziť galériu (8)
Alžbeta Ferencová sa v Paneláku svojimi stehienkami nepochválila.

BRATISLAVA – Páni, to sú stehienka! Alžbeta Ferencová (21), ktorá momentálne účinkuje v jojkárskom Paneláku, má sexepílu na rozdávanie. Seriálová Esmeralda to potvrdila aj nedávno, keď sme ju stretli na nábreží Dunaja. V rafinovaných šatách totiž tmavovláska ukázala aj to, čo od nej tvorcovia projektu zrejme doposiaľ ešte nechceli.

Rada provokuje! Bývalá finalistka Miss Universe SR Alžbeta Ferencová sa netají svojím rómskym pôvodom. Exotický zjav jej navyše dopomohol k tomu, aby získala miesto v obľúbenom jojkárskom Paneláku. Rodáčka z východného Slovenska tam stvárňuje seriálovú dcéru Reného Štúra – Esmeraldu. Práca pred kamerami však nie je tým jediným, čomu sa tmavovláska venuje. Blízky jej je aj tanec či modeling.

V čase voľna sa Ferencová rada zabáva s priateľmi. Pred pár dňami sme ju napríklad stretli so spevákom Igorom Kmeťom ml. na obede. Po nábreží Dunaja sa kráska promenádovala v dlhých čiernych šatách. Tie však neboli až také nevinné, ako sa na prvý pohľad zdalo. Rafinovaný strih sukne totiž pri chôdzi odhaľoval Alžbetine vyformované dolné končatiny. Keď sa usadila a chcela si preložiť jednu nohu cez druhú, pustila objektív nášho fotografa pod sukňu a ukázala toho ešte o trochu viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu