Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vačková z Paneláku po bolestnom rozchode: Takto zaháňa smútok!

Zuzana Vačková zaháňa smútok z rozchodu v spoločnosti kamarátky Katky Brychtovej a dcérky Marušky. Zobraziť galériu (18)
Zuzana Vačková zaháňa smútok z rozchodu v spoločnosti kamarátky Katky Brychtovej a dcérky Marušky.

BRATISLAVA – Sklamanie zakrýva úsmevom! Ako sme vás na topkách už informovali, Zuzane Vačkovej (44) nedávno skrachoval ročný vzťah s podnikateľom Miroslavom Ondrušom. Dvojica bola spolu síce relatívne krátko, no herečka sa netajila tým, že je zamilovaná až po uši. Odfarbený štyridsiatnik však umelkyňu vymenil za mladšiu slečnu. Paneláková Alicka sa preto musela vyrovnať s rozchodom. Zlomené srdce si však nelieči v náručí iného chlapa, ale v spoločnosti svojich najbližších.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že stále usmiata herečka Zuzana Vačková je opäť bez chlapa. Ročný vzťah s Miroslavom Ondrušom jej skrachoval začiatkom apríla. „Prestali sme si rozumieť,“ povedala nám na margo bolestného rozchodu. Kým podnikateľ stihol dvojnásobnú mamičku vymeniť za inú ženu, Zuzana sa do nového zväzku nehrnie. „Nie som ten typ, ktorý by išiel zo vzťahu do vzťahu, či z postele do postele,“ reagovala.

Všetko nasvedčuje tomu, že náplasťou na zranené srdce je pre Vačkovú spoločnosť jej najbližších. Pred pár dňami sme ju napríklad stretli na nábreží Dunaja, kde si spoločne s kamarátkou Katkou Brychtovou pochutnávala na obede. Obe dámy mali viditeľne dobrú náladu, chvíľkami však prišla reč aj na vážnejšie témy.

Veselej blondínke robila spoločnosť aj osemročná dcérka Maruška, ktorá má zrejme najväčší podiel na tom, že sa Zuzana usmieva. Mladá slečna totiž svojej maminke prejavuje toľko lásky, že umelkyňa nemá dôvod na smutné myšlienky. Obe kočky boli navyše dokonale nahodené a pred objektívom nášho fotografa sa veru dobre zabavili. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu