Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exminister Rusko vyvetral rastúci pupok aj snúbenicu: Pali, začni behať!

Pavol Rusko viditeľne pribral. Žeby to mala na svedomí jeho snúbenica Henrieta? Nech už je to akokoľvek, evidentne mu chutí papať. Zobraziť galériu (6)
Pavol Rusko viditeľne pribral. Žeby to mala na svedomí jeho snúbenica Henrieta? Nech už je to akokoľvek, evidentne mu chutí papať.

BRATISLAVA – Má sa dobre! Exministra hospodárstva Pavla Ruska (49) ešte donedávna sužovali osobné, finančné i pracovné problémy. V súčasnosti však všetko nasvedčuje tomu, že bývalý šéf Markízy si pokojne nažíva po boku svojej snúbenice Henriety Hegerovej (32). Sympatická brunetka je zjavne dobrou kuchárkou, o čom svedčí aj pohľad na rastúce brucho bývalého politika.

Niet nad mladú ženu! Pavol Rusko sa so svojou manželkou Vierou rozviedol pred dvoma rokmi v septembri. Už v tom čase sa však po jeho boku objavovala nová žena Henrieta. V súčasnosti je s ňou už bývalý politik zasnúbený. A všetko nasvedčuje tomu, že vo vzťahu s touto slečnou je spokojný.

Dvojicu sme pred pár dňami stretli pri Dunaji, kde si so záujmom obzerali zvyšujúcu sa hladinu rieky. No Rusko pútal pozornosť nielen držaním za ruky s mladšou ženou, ale najmä zaguľateným bruchom. V porovnaní s minulosťou totiž bývalý minister hospodárstva viditeľne pribral. Nemal by sa preto chodiť k nábrežiu iba prechádzať, ale aj behať.

Bývalý šéf Markízy sa očividne otriasol z problémov, ktoré ho ešte donedávna sužovali. Okrem toho, že mu po dvadsiatich rokoch skrachovalo manželstvo, prišiel aj o luxusnú vilu v Záhorskej Bystrici. V roku 2005 bol odvolaný z funkcie ministra hospodárstva a jeho meno bolo spájané s viacerými kauzami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu