Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čierny piatok pre Markizákov: Uplakaní pochovali kolegyňu!

Zuzana Ťapáková a Patrik Herman sa lúčili s bývalou kolegyňou Janou Segečovou. Zobraziť galériu (17)
Zuzana Ťapáková a Patrik Herman sa lúčili s bývalou kolegyňou Janou Segečovou.

BRATISLAVA – Spomínali a žialili! Včerajší deň bol v Záhorskej Bystrici poznačený smútkom. V bratislavskom krematóriu sa totiž konala posledná rozlúčka s bývalou šéfkou publicistiky Markízy Janou Segečovou (†60), ktorá pred týždňom podľahla zákernej rakovine. Uznávanú novinárku vyprevádzala na druhý svet nielen rodina, ale aj množstvo bývalých kolegov a spolupracovníkov.

Pohreb bývalej markizáčky Jany Segečovej bol naplánovaný na 16:00 v bratislavskom krematóriu. Medzi smútiacim zhromaždením nechýbalo viacero tvárí pôsobiacich v televízii. Napríklad generálna riaditeľka Zuzana Ťapáková, ktorá prišla v sprievode aktuálneho šéfa spravodajstva Henricha Krejču. Okrem nich sa prišiel s bývalou kolegyňou rozlúčiť aj moderátor Lampárne Patrik Herman, ktorý mal smútočný prihovor. Na pohrebe nechýbalo ani množstvo bývalých tvári televízie, napríklad Pavol Rusko, Vladimír Repčík, Eva Černá, či manželia Andy a Stanislav Pavlíkovci. K nim sa po nedávnom vyhadzove zaradil aj Karol Farkašovský, ktorého sme v dave tiež zazreli.

Šéfka Markízy sa už pred týždňom netajila tým, že ju smrť kolegyne a zároveň kamarátky veľmi zarmútila. „Janka bola empatická, prajná, nežná a veľkorysá bytosť, akých človek stretáva málo. Budem si ju vždy pamätať s úsmevom na tvári a s pozitívnou energiou, ktorú vyžarovala všade navôkol. Janka bola slniečko. Dnes zašlo a mne zostal v srdci a na duši tieň,“ napísala na svoj profil na sociálnej sieti Ťapáková.

Jana Segečová bola súčasťou Markízy od jej začiatku. Televíznej publicistike sa intenzívne venovala celé desaťročie. Od roku 2007 bola riaditeľkou Rádia Slovensko v Slovenskom rozhlase. V posledných chvíľach svojho života bojovala so zákernou rakovinou, ktorej napokon podľahla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu