Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Barkolovej prešľap na priamom prenose: Tromfla ju aj vlastná dcéra!

Kým Erika Barkolová pútala pozornosť lesklou tvárou, jej dcéra Alexandra vystavovala na obdiv štíhle nohy. Zobraziť galériu (8)
Kým Erika Barkolová pútala pozornosť lesklou tvárou, jej dcéra Alexandra vystavovala na obdiv štíhle nohy.

BRATISLAVA - Zvedavé na finále! Erika Barkolová (36) sa v nedeľu objavila na priamom prenose šou X Factor. Blondínka, ktorá sa už vytratila z obrazoviek, sa však neukázala práve s najlepšou vizážou. Jej lesknúce sa čelo a tvár by potrebovali trochu púdru. Zato dcéra bývalej jojkárky bola v tomto smere bez chybičky. Pozornosť pútala nielen vďaka odhaleným chudým nohám.

Chcelo by to pár ťahov štetcom! Erika Barkolová si v nedeľu prišla pozrieť vyvrcholenie speváckej súťaže X Factor. Bývalá jojkárka už nejakú dobu nepôsobí na televíznych obrazovkách, čo sa premietlo aj do jej vizáže. Tá totiž nebola úplne bezchybná. Blondínka sa pred fotením zabudla skontrolovať a pred objektívy sa postavila s lesklým čelom aj lícami. 

V tomto smere by si mohla brať príklad zo svojej pätnásťročnej dcéry. Alexandra, ktorá pomaly rozbieha modelingovú kariéru, totiž takýto problém s mejkapom nemala. V jej prípade sa záujem okolia sústredil hlavne na nohy, ktoré ukazovala v kratučkých šortkách. Jej dolné končatiny by boli ozdobou hociktorej slávnejšej modelky. Určite by však už nemala chudnúť, pretože trčiace kosti nie sú sexi...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu