Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dara Rolins šokovala hostí: Na pódiu ako nahá!

Dara Rolins vyrážala dych v takomto provokatívnom outfite. Zobraziť galériu (16)
Dara Rolins vyrážala dych v takomto provokatívnom outfite. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Opäť provokuje! V piatok večer sa známe osobnosti slovenského šoubiznisu zabávali na VIP večierku. Zlatým klincom večera bolo vystúpenie úspešnej slovenskej interpretky Dary Rolins (40). Tá okrem svojho spevu zaujala aj naozaj odvážnym kostýmom. Na pódiu sa objavila v priehľadnom outfite, spod ktorého jej bolo vidno podprsenku a tango nohavičky.

V piatok večer sa pod Bratislavským hradom oslavovali 5. narodeniny istej eventovej agentúry. Pri tejto príležitosti sa konala módna prehliadka Lukáša Kimličku a Jany Pištejovej, ktorí predviedli svoju tvorbu. Čerešničkou na torte bolo vystúpenie známej slovenskej interpretky Dary Rolins. Tá okrem speváckeho vystúpenia zaujala aj svojím imidžom. Obliekla si totiž odvážny sieťovaný kostým, ktorým doslova vyrazila dych prítomným hosťom. Interpretkin outfit toho viac odhaľoval ako zahaľoval. 

No blondínka si veľmi dobre uvedomuje, že sa za svoje dokonalé telo nemusí hanbiť. Preto sa neostýchala predviesť svoje krivky takýmto rafinovaným spôsobom. Jej vystúpenie bolo rozhodne vyvrcholením večera. Je vidno, že Dara sa v šoubiznise pohybuje už od detstva, a tak vie, ako vyvolať rozruch okolo svojej osoby.

Okrem pop divy si VIP večierok nenechali ujsť ani ďalšie známe tváre slovenského šoubiznisu. Medzi nimi napríklad tanečník Laci Strike s manželkou Aničkou a synom Dankom, tanečnica Natália Glosíková, či moderátorky Diana Hagerová, Erika Barkolová a Lucia Forman Habancová.

Pozrite si zábery z večierka v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu