Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Orviská si pletkami s Vittekom zavarila: Saša, Slováci ťa nenávidia!

Alexandra Orviská nie je ľuďom príliš sympatická. Zobraziť galériu (8)
Alexandra Orviská nie je ľuďom príliš sympatická.

BRATISLAVA – Toto ju asi nepoteší! Jojkárska redaktorka Alexandra Orviská (28) nebola u televíznych divákov nikdy zvlášť obľúbená. A zdá sa, že ani tak skoro nebude. Dôvodom je údajná aféra so ženatým futbalistom Róbertom Vittekom (31), s ktorým sa vraj v tajnosti stýkala. Slováci jej nedokážu odpustiť, že skomplikovala život športovcovej rodine. Zo vzniknutej situácie vraj nie sú nadšení ani jej zamestnávatelia na Kolibe.

Pokašľala to! Alexandra Orviská sa ako redaktorka šoubiznisovej relácie často zaoberá súkromím našich prominentov. To, s kým trávi voľné chvíle práve ona, televíznych divákov až tak veľmi nezaujímalo. No len doteraz! Mladá mamička sa totiž podľa medializovaných informácií v tajnosti stýka so ženatým futbalistom Róbertom Vittekom.

Aj keď vzťah manželského páru prechádza podľa našich informácií krízou už dlhšie a vo všeobecnosti sa zvykne hovoriť, že na naštrbenom vzťahu majú svoj podiel viny všetci zúčastnení, v tomto prípade je najviac odsudzovaná najmä Orviská. „Je to strašne povrchná žena. Navyše, už má vytvorenú celkom slušnú povesť. Nedávno sa motala okolo mladých hokejistov zo Slovanu, teraz zviedla Vitteka. Kradne chlapov a rozbíja manželstvá,“ nekládol si servítku pred ústa jeden z našich čitateľov.

Mnoho diskutujúcich sa navyše zhoduje na tom, že aféry mladej mamičky s pošramotenou povesťou robia zlé meno aj jej zamestnávateľovi. „Prečo ju nevyhodia? To ich takto vzorne reprezentuje? Hanba vám, že si ju držíte!“ odkázala smerom k vedeniu televízie Joj znechutená diváčka.

V súvislosti s tým sme zisťovali, či má vzniknutá kauza vplyv na brunetkino ďalšie pôsobenie v Jojke. „Alexandra Orviská je súčasťou tímu redaktoriek relácie Top Star. V tejto chvíli nevidíme dôvod na ukončenie spolupráce. Súkromie našej redaktorky komentovať nebudeme,“ povedal nám na margo toho hovorca televízie Jozef Gogola. Podľa našich informácií však na Kolibe zo škandálu okolo aféry nie sú vôbec nadšení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu