Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slzy a šok Mirgovej: Zásnuby po roku randenia!

Dominika Mirgová sa so svojím priateľom Petrom zasnúbila po roku randenia. Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová sa so svojím priateľom Petrom zasnúbila po roku randenia.

BRATISLAVA - Nečakané prekvapenie! Mladučká speváčka Dominika Mirgová (21) si tohtoročný 16. máj zapamätá ako deň, ktorý sa jej už navždy vryje do pamäti. Práve počas výročia ich vzťahu ju totiž priateľ Peter požiadal o ruku. Romantickým gestom jej tak dal najavo, že by s ňou rád strávil zvyšok svojho života. Brunetka sa netajila tým, že bola poriadne zaskočená a dojatá.

Šťastná a zamilovaná! Dominika Mirgová prežíva v týchto dňoch chvíle, o ktorých sníva hádam každý. Okrem toho, že sa jej stále viac darí v pracovnej oblasti, žne úspechy aj na poli lásky. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že v športovcovi Petrovi našla muža svojho života. A rovnako to cíti aj samotný mladík.

Peter sa totiž po roku randenia odhodlal pre závažný životný krok – požiadal Dominiku o ruku. „Boli sme na obede v príjemnej reštaurácii, keď to zrazu na mňa vybalil,” prezradila pre topky.sk speváčka. S priateľom síce o spoločnej budúcnosti už viackrát hovorili, no brali to zatiaľ hlavne ako vzdialené plány. „Keď sa ma pýtal, čo chcem na výročie, povedala som, že vie, čo by som si priala. Ale sama som nečakala, že to tak naozaj bude,” dodala brunetka.

Mirgová sa netajila tým, že z romantického gesta bola dojatá. „Nekľakol si na koleno ani nič podobné. Len mi podal škatuľku s prsteňom a opýtal sa, či si ho vezmem. Neverila som vlastným očiam. Súhlasila som a rozplakala sa,” opísala významnú udalosť Dominika. Spoločne so svojou láskou si plánuje zásnuby zopakovať ešte raz, v kruhu rodiny. „Rodičia sú teraz rozlietaní,” uzavrela brunetka.

VIDEO: Zaľúbenci si spolu zahrali aj v klipe ku Dominikinej skladbe s výstižnym názvom L.A.S.K.A.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu