Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dominika Mirgová prekvapuje: Nechala školu, ide sa vydávať a chce dieťa!

Dominika Mirgová v blízkom období plánuje veľa zmien vo svojom živote - chce sa vzdať štúdia, plánuje svadbu a túži po dieťati. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová v blízkom období plánuje veľa zmien vo svojom živote - chce sa vzdať štúdia, plánuje svadbu a túži po dieťati.

BRATISLAVA - Dominika Mirgová (22) sa netají tým, že našla muža svojho života. Snúbenec Peter ju pred rokom požiadal o ruku, no ich veľký deň doposiaľ nenastal. Blondínke v tom bránila práca a škola, čo ju v posledných mesiacoch dosť zamestnávalo. No tomu je už koniec - speváčka totiž ďalej študovať nechce, na budúci rok plánuje svadbu a ktovie, možno na nej budú už traja. Partneri sa totiž prírastku do rodiny vôbec nebránia.

Takto pred rokom prežívala Dominika Mirgová azda najšťastnejšie chvíle svojho života. Jej priateľ Peter ju totiž na 1. výročie ich vzťahu požiadal o ruku. A speváčka súhlasila. Doposiaľ však ich veľký deň nenastal. 

Zvykom býva, že snúbenci svoju svadbu zorganizujú do roka a do dňa. U dvojice sme preto zisťovali, čo im v tom zabránilo. „Tento rok sme to ešte nechali tak, lebo mám školu, štátnicujem a pomaličky idem robiť nový klip a nové veci, takže sme si nechali ešte oddych, ale plánujeme to už na budúci rok,“ prezradila pre topky.sk Mirgová, ktorá túži po svadbe v americkom štýle. „Chcela by som, aby bola vonku, pri okrúhlych stoloch, strašne veľa ľudí, niekde pri kaštieli. Aj obrad by sme vlastne chceli vonku. Toto je moja predstava. Teraz pomaličky šetríme, ale priestory by sme už chceli zarezervovať už tento rok,“ opísala svoj vysnívaný deň D Trnavčanka. 

Tej v posledných mesiacoch vrásky na čele robila škola, ktorá oddialila aj jej plánovanú svadbu. Interpretka ju teda odsunula na druhú koľaj. „Ja teraz študujem vlastne tretí rok, robím si bakalársky titul a už asi ďalej pokračovať nebudem. A to len preto, lebo je toho na mňa strašne veľa a fakt popri tom koncertovaní a robení CD-čka sa to naozaj nedá stíhať. Aj keď mám individuálny plán,“ povedala nám blondínka. 

Viac ako po škole totiž v týchto chvíľach Dominika túži po vlastnej rodine. Ako nám totiž prezradila, so svojím snúbencom by sa dieťatku rozhodne nebránili. „Čo príde, to príde. Hovorím, že nezakazujeme si, nenaplánujeme si, keď to príde, tak my budeme len radi, hlavne nech je všetko v pohode, v zdraví, no a uvidíme. Môj priateľ je už asi aj pripravený, ja som pripravená, moji rodičia sú plne pripravení, tak nechávam to všetko ešte tak, že školu kým dokončím, nech nie sú stresy a potom, keď to príde, tak my budeme len radi,“ povedala nám bývalá superstaristka. My jej teda držíme palce, aby všetko dopadlo tak, ako si predstavuje.

Dominika Mirgová sa už začína obzerať aj po obrúčkach.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová sa už začína obzerať aj po obrúčkach.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu