Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Unikli šteklivé fotky vyzlečenej Mirgovej: Dominika zúri!

Dominika Mirgová si nahé prsia kryla rukami. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová si nahé prsia kryla rukami.

BRATISLAVA – Nerátala so zvedavými očami?! Dominika Mirgová (21) pred pár dňami nafotila sériu šteklivých záberov, ktoré vznikali vonku v prírode. Voľba prostredia ale zrejme nebola úplne najšťastnejšia. Vo chvíľke nepozornosti totiž speváčka ukázala okoloidúcim viac, než zrejme chcela.

Vaše tipy

Dominika Mirgová sa v týchto dňoch naplno venuje prípravám nového albumu. Súčasťou pracovných aktivít sú aj odvážne propagačné fotografie, ktoré vznikali uprostred lúky. Pôvabmi mladej speváčky sa tak mohol pokochať ktokoľvek, kto mal cestu okolo. Do redakcie sme vďaka tomu obdržali zábery zachytávajúce plavovlásku bez šiat.

Fotografie polonahej Mirgovej vznikli vo chvíli, keď sa obliekla do iného outfitu. Speváčka sa netají tým, že je zo vzniknutej situácie rozčarovaná. „Ešte nie je správny čas, navyše finálna podoba fotiek bude úplne iná ako predstava väčšiny ľudí, ktorí si toto prečítajú, ale čo už,” reagovala so sklamaním v hlase Dominika, keď sme ju oslovili.

V súvislosti s tým sme tiež zisťovali, či sa na niektorých záberoch objaví aj v Evinom rúchu. „Nechcem prezrádzať veľmi dopredu, ale je pravda, že niektoré sú odvážnejšie. Má to ale svoj význam a krásnu symboliku,” prezradila bývalá superstaristka.

Uniknuté snímky potrápili aj jej manažéra Michala Šefčíka. Ten sa vraj počas fotenia dostal aj do slovnej potýčky s istým zvedavcom. „Niektorí ľudia sú vyslovene drzí a zlí. Potom vznikajú rôzne situácie, ale ako vidíte, nepomáha ani slušné slovo. Fotky máte aj tak,” komentoval  danú situáciu rozladene.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu