Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dominika Mirgová chytala bronz: Zadoček slnila v tangách!

Dominika Mirgová si pobyt pri mori užívala v plavkách, ktoré jej odhaľovali zadoček. Zobraziť galériu (12)
Dominika Mirgová si pobyt pri mori užívala v plavkách, ktoré jej odhaľovali zadoček.

TUNISKO – Užívala si to! Speváčka Dominika Mirgová (21) má už tohtoročnú dovolenku za sebou. Len pred pár dňami sa vrátila z Tuniska, kde oddychovala v spoločnosti svojich rodičov. Slnečné lúče si plavovláska vychutnávala plnými dúškami. Po pláži totiž pobehovala v úsporných tango plavkách, ktoré odhaľovali jej krivky.

Dominika Mirgová v týchto dňoch zarezáva v prešovskom nahrávacom štúdiu, kde dokončuje svoj nový album. Pár dní pred tým, než sa vrhla do práce, si ale dopriala oddych v slnečnom Tunisku. Speváčka sa vrátila z dovolenky plná síl, zážitkov a s do broznova opálenou pokožkou.

Ako nám bývalá superstaristka prezradila, pobyt pri mori si naplno užila. „Bolo výborne. Prvé dva dni sme síce nemali najlepšie počasie, ale bola to vydarená dovolenka,” povedala pre topky.sk Mirgová, ktorá mala v hoteli aj menšie vystúpenie. „Bolo nás nám tam asi 140 Slovákov, aj animátorka bola zo Slovenska, tak som tam priniesla lásku,” dodala Dominika, čím naznačila, že zanôtila svoju skladbu L.A.S.K.A.

Napriek tomu, že si plavovláska spoločnosť rodičov užívala, dovolenka v Tunisku mala predsa len jeden menší nedostatok. „Je škoda, že sme tam boli bez môjho priateľa, ale kvôli povinnostiam s nami nemohol ísť. No sľúbil mi, že mi to v zime vynahradí. Tak dúfam, že potom pôjdeme do teplých krajín,” uzavrela s úsmevom speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu