Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zmŕtvychvstanie v Modrom z neba: Hľadali mu hrob, zázračne ožil!

Jakubovo prebratie z kómy je malým zázrakom. Zobraziť galériu (8)
Jakubovo prebratie z kómy je malým zázrakom.

BRATISLAVA - Zázraky sa dejú! Modré z neba opäť ukáže divákom dieťa, ktoré muselo bojovať o život. Jakub Vizikanič (12) po ochorení mozgu upadol na dva mesiace do kómy. Lekári neverili, že to prežije. V tele mal totiž len jediný reflex. Chlapec bol prakticky mŕtvy. Rodičia už dokonca hľadali miesto, kde ho pochovajú. Malý bojovník však zrazu otvoril oči a vrátil sa na tento svet.

Ťažké chvíle! Pred rokom sa Vizikaničovci pripravovali na najhoršie. Ich Jakubkovi zistili poškodenie mozgu a v nemocnici upadol do bdelej kómy. Lekári mu nedávali vysoké šance na prežitie. Nehybný chlapec bol prakticky mŕtvy a jeho rodina s ťažkým srdcom hľadala miesto jeho posledného odpočinku. 

Jedného dňa ale Jakubko prekvapil. Zrazu otvoril oči a začal sa rozhliadať okolo seba. Následne začal hýbať jednou rukou. Odvtedy denne cvičí. Z kómy si však priniesol aj jednu túžbu. „Snívalo sa mi o delfínoch, keď som bol v kóme,” prezradil. Preto mu jeho otec vysníval terapiu s týmito milými vodnými zvieratami.

A Modré z neba mu želanie splnilo. „Jakubov stav je pre mňa kombináciou dvoch fenoménov - lekári sú omylní a snaha rodičov pri rehabilitácii vie robiť zázraky,” povedal nám o statočnom chlapčekovi Vilo Rozboril. „Otec si vzal za cieľ svojho syna postaviť na nohy a doteraz dokázal už oveľa viac. Som šťastný, že sme k tomu výrazne prispeli,” dodal moderátor.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu