Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka z Paneláku: Po vyhadzove skončila v sexi komande!

Kristína Mečko prešla z Paneláku k sexi športovému komandu. Zobraziť galériu (15)
Kristína Mečko prešla z Paneláku k sexi športovému komandu.

BRATISLAVA - Na obrazovkách už nie je! Kristína Mečko (23) sa stala známou vďaka Paneláku, kde stvárnila židovské dievča Sáru. V jojkárskom seriáli však pred časom skončila. A nefiguruje ani v inom televíznom projekte. Príležitostne ju vidno na módnych prehliadkach či na pódiu ako speváčku. Pomerne často sa však tmavovláska objavuje ako členka sexi komanda, ktoré spestruje športové podujatia. Krátke sukničky a štedré výstrihy sú tam povinnosťou.

Zarába, ako sa dá! Kristína Mečko kedysi hviezdila v Paneláku ako Sára. Jej dni v seriáli sa však naplnili - už nejakú dobu ju na obrazovkách nevídať. Ako umelkyňa sa objavila na koncerte ku koncu sveta, no teraz sa pohybuje v trochu inej spoločnosti.

Tmavovláska sa najnovšie živí ako hosteska. Nie však hocijaká! Zakotvila totiž v tíme, ktorý spestruje športové podujatia. Kristína sa konkrétne objavila párkrát na hokeji. Spoločným znakom dievčat zo sexi komanda sú krátke sukienky a hlboké výstrihy, v ktorých niektoré slečny predvádzajú štedro poodhalené vnady.

Pri pohľade na fotografie však Kristína pôsobí trošku zakríknuto. Akosi ostýchavo. Pritom krátko po vyhadzove z Paneláku sa nehanbila prihlásiť do súťaže o miss spodnej bielizne. A vyhrala ju! S herečkou sa nám skontaktovať nepodarilo, no

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu