Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkárka Hriadelová prekvapuje: Obrovské tehotenské bruško!

Lenka Čviriková-Hriadelová je tehotná! Ale len v jojkárskom Paneláku. Už o pár týždňov si v seriáli zahrá samu seba v deviatom mesiaci. Zobraziť galériu (7)
Lenka Čviriková-Hriadelová je tehotná! Ale len v jojkárskom Paneláku. Už o pár týždňov si v seriáli zahrá samu seba v deviatom mesiaci. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Zahviezdila! Lenka Čviriková-Hriadelová (39) sa na obrazovkách televízie Joj objavuje už nejaký ten piatok. Diváci ju doteraz vnímali najmä ako moderátorku Športových novín, no najbližšie sa predstaví aj ako herečka. V rodinnom seriáli Panelák si zahrá tehotnú celebritu.

Lenka Čviriková-Hriadelová patrí k moderátorkám, ktoré sa na obrazovkách televízie Joj objavujú už od jej úplného začiatku. Pracuje na poste moderátorky Športových novín. Málokto však vie, že pôvodným povolaním blondínky je herectvo.

Od čias strednej školy sa ale divadlu oblúkom vyhýbala. „Herectvo milujem, no nepáčilo sa mi na ňom to, že som sa vydávala za niekoho, kým nie som. Práve preto si vážim svoju terajšiu robotu. Som tam sama za seba,“ vysvetlila svoj postoj Čviriková-Hriadelová. Napriek tomu však najnovšie urobila výnimku. Diváci ju už čoskoro uvidia v rodinnom seriáli Panelák.

Hoci sa na obraze objaví až o niekoľko týždňov, nakrúcanie už má za sebou. Pred kamery sa postavila ako celebrita v deviatom mesiaci tehotenstva. Je to taký charakterový typ postavy. Musím však podotknúť, že aj keď hrám samú seba, v súkromí sa s postavou nestotožňujem. No hrala sa mi veľmi dobre,“ povedala so smiechom jojkárka. Dokonca podotkla, že ak by mala príležitosť, určite by rada v nejakom projekte prijala aj stálejšiu úlohu.

V súvislosti s tehotenskou rolou sa však môžu vynoriť špekulácie, či ďalšie dieťa neplánuje moderátorka aj v súkromí. Veď aj jej manžel, futbalista Peter Čvirik, v minulosti vyhlasoval, že túži po ďalšom potomkovi. „Vyriešili sme to tak, že sme si kúpili mačiatka. Takže na ďalšie bábätko môže zabudnúť. Ale nikdy nehovor nikdy,“ zasmiala sa blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu