Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo Alicky z Paneláku: Takto ju zmenila plastika!

Na Zuzane Vačkovej je evidentná premena, ktorou prešla za posledné mesiace. Zobraziť galériu (15)
Na Zuzane Vačkovej je evidentná premena, ktorou prešla za posledné mesiace.

BRATISLAVA - Úplne iná! V priebehu posledných mesiacov sa Zuzana Vačková (44) poriadne zmenila. Seriálová Alicka doslova krásnela všetkým pred očami, až sa dopracovala k podobe, v akej sa predviedla pred pár dňami na spoločenskej akcii. Topky.sk zistili, že okrem cvičenia je za zlepšením jej výzoru aj estetický zákrok, ktorému sa podrobila.

V máji minulého roka Zuzana Vačková predstavila verejnosti svojho nového partnera Mira. A odvtedy sa poriadne zmenila. Jej výzor sa za tie mesiace dostal do takej fázy, že pred pár dňami na ňu hostia istej spoločenskej akcie pozerali doslova s otvorenými ústami.

Herečka má svetlejšiu farbu vlasov, štíhlejšiu figúru a mladšie vyzerajúcu tvár. Topky.sk zisťovali, čo spôsobilo túto premenu. „Pokojný život a veľa cvičenia. Mám trénera, ktorý sa stará, aby som pracovala na svojich problémových partiách. A zdravo sa stravujem,” povedala nám Zuzana.

Blondínka však nezatajila ani návštevu estetickej chirurgie. „Bola som na neinvazívnej plastike, takej, čo sa robí namiesto liftingu,” prezradila nám Vačková. „Bolo to trošku bolestivé, ale čo my ženy neurobíme pre krásu. Chvíľku to trvá, kým sa to naplno prejaví, tak teraz žnem, čo som zasiala,” dodala k zákroku, ktorý podstúpila pred pár mesiacmi.

Jej vynovený výzor teraz môže pokojne vyvolávať závisť u žien a obdiv u mužov. Mnohí herečku aj chvália. „Ja som na kamere vždy vyzerala bacuľatejšia, takže dostávam komplimenty, keď ma ľudia vidia naživo,” uzavrela tému svojej vizáže Zuzana.

Ak patrí seriál Panelák k vašim obľúbeným, podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu