Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kleopatra, pozor: Tvoj muž je riadny kvietok!

Martinka z Turca sa v sobotu vydala za Martina Chovanca. Zobraziť galériu (6)
Martinka z Turca sa v sobotu vydala za Martina Chovanca.

MARTIN - Láska až za hrob?! Martina Zuzaniaková (30) alias Kleopatra z Turca sa v sobotu vydala. Jej manžel Martin Chovanec (32) sa v očiach verejnosti však nezapísal práve najlepšie. Už pred obradom bol totiž poriadne sťatý. Ako nám prezradil jeho dávny spolužiak, vyučený klampiar vystrájal aj v škole. Učitelia z neho veľa radosti nemali.

Vaše tipy

Ženích namol a problémy s rodičmi! Tak sa dá v skratke charakterizovať sobotňajšia svadba Martinky z Turca. Svojrázna postavička z reality šou však pevne stojí za svojím mužom. „No a čo, že si Martin vypil. Čo sa mal modliť?!” komentovala rozruch, ktorý podgurážený partner spôsobil.

Správy o neštandardnej veselici tohto páriku pritom prenikli dokonca aj do zahraničia. Práve spoza hraníc sa nám totiž ozval Martinov dávny spolužiak. „Dosť ma to prekvapilo,” reagoval na dôležitý životný krok vyučeného klampiara.

Pri tejto príležitosti si spomenul aj na Chovancovo vyčíňanie na škole. „To bol iný prípad. Nemal problém zapáliť si v triede cigaretu. Počas hodiny otvoril vzadu okno a veselo si fajčil,” prezradil nám. Nechýbali ani typické pubertiacke žartíky s hádzaním vodou napustených sáčkov na autá pod oknami. „Alebo si s kamarátmi obliekli hrubé prešiváky a strieľali na seba vzduchovkami,” pridal takmer neuveriteľnú príhodu z Martinovho života.

S týmto mužom sa teda Martinka evidentne nudiť nebude. Len by mala dať pozor, aby podobným kúskom nenaučil aj jej deti. Hlavne to najmenšie, ktoré by malo prísť na svet už čoskoro. V tejto súvislosti však treba spomenúť, že počas svadby Kleopatra ako nastávajúca mamička nepôsobila - veselo pila broskyňovú vodku. „To je čisto náš osobný problém,” reagovala rázne na otázku, či je skutočne tehotná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu