Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Diváci Markízy v šoku: Pietrová nahradila Puškárovú aj Šimkovičovú!

Mária Pietrová sa včera objavila po boku Patrika Švajdu v Televíznych novinách. Zobraziť galériu (5)
Mária Pietrová sa včera objavila po boku Patrika Švajdu v Televíznych novinách. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nová tvár hlavného spravodajstva?! V piatkových Televíznych novinách sa na obrazovkách Markízy objavila po boku Patrika Švajdu (41) moderátorka Mária Pietrová (28). Tento krok vyvolal okamžite špekulácie, či atraktívna blondínka náhodou nevyšachovala z kresla Zlaticu Puškárovú(35) alebo Martinu Šimkovičovú (41). V Záhorskej Bystrici sme preto zisťovali dôvody tohto prekvapivého kroku.

Počas včerajšieho vysielania markizáckych Televíznych novín sa k divákom prihovárali Patrik Švajda a Mária Pietrová. Pre mnohých bolo toto zloženie prekvapivé. Atraktívna blondínka totiž od septembra minulého roku uvádzala iba Nočné Televízne noviny. Včera tak išlo v hlavnej spravodajskej relácii o jej premiéru.

Tento krok okamžite rozpútal vlnu špekulácií, či bývalá tvár verejnoprávnej televízie nenahradila v moderátorskom kresle niektorú z ostrieľanejších kolegýň. „Zlatica Puškárová a ani Martina Šimkovičová v piatok moderovať nemohli. Zastúpila ich preto Mária Pietrová,“ znelo vysvetlenie hovorkyne Markízy Tatiany Tóthovej.

Dôvodom absencie Zlatice Puškárovej bol fakt, že pred niekoľkými dňami podstúpila operačný zákrok – vyberali jej mandle. Doktori jej naordinovali hlasový pokoj. Počas uplynulého pracovného týždňa sa preto ani raz neobjavila v Televíznych novinách. Čo sa Martiny Šimkovičovej týka, podľa tvrdení nášho dobre informovaného zdroja blondínka ochorela, a tak nemohla nastúpiť do práce.

V súvislosti s angažovaním Márie Pietrovej do Televíznych novín je tiež zaujímavé, že sa kompetentní v Záhorskej Bystrici rozhodli pre ňu a nie pre Miriam Šmahel-Kalisovú. Tá má s uvádzaním hlavnej spravodajskej relácii oveľa viac skúseností než jej kolegyňa. Dlhé roky tvorila v Markíze moderátorský pár s Karolom Farkašovským.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu