Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úsmevný trapas v Televíznych novinách: Švajda v priamom prenose hasil výzdobu!

Takto Patrika Švajdu rozhodne nepoznáme. Počas silvestrovských Televíznych novín sa totiž zahral na požiarnika a predviedol aj nový účes. Zobraziť galériu (5)
Takto Patrika Švajdu rozhodne nepoznáme. Počas silvestrovských Televíznych novín sa totiž zahral na požiarnika a predviedol aj nový účes. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aj tak raz budem požiarnikom! Čaro živého vysielania je aj v tom, že môžu vzniknúť situácie, ktoré by v tej chvíli rozhodne nikto nečakal. Práve jedna z takých sa udiala aj počas silvestrovských Televíznych novín na Markíze. Na moderátorskom stolíku totiž zrazu začala horieť čečina, ktorá sa chytila od sviečky. Duchaprítomný Patrik Švajda (41) sa však nenechal vykoľajiť. Celú situáciu zachránil tak, že spod pultíku vybral pohár vody a plamienok zahasil. To však nebola jediná zaujímavosť, ktorá sa udiala počas posledných správ v roku.

Silvestrovské Televízne noviny na Markíze boli trochu iné ako tie ostatné v uplynulom roku. Moderátor Patrik Švajda totiž počas nich prekvapil hneď dvakrát. No zatiaľ čo jedna z vtipných vsuviek bola plánovaná, druhá sa udiala nečakane.

V živom vysielaní totiž znenazdajky začala horieť výzdoba. Švajda na situáciu ihneď zareagoval a svoju kolegyňu Zlaticu Puškárovú prerušil. „Počkaj, horí čečina,“ povedal pred kamerami. Potom už len vytiahol spod pultíka pohár s vodou a vzniknutý požiarik uhasil.

To však nebolo jediný raz, čo markizák prekvapil - v závere relácie si totiž nasadil čiernu parochňu a divákov zaskočil novým výzorom. „Konečne mám vlasy,“ tešil sa vyštudovaný učiteľ. My sme zisťovali, ako tento nápad vlastne vznikol. „Bol Silvester, tak sme chceli, aby sa ľudia zabavili. Parochňa bola v maskérni, tak sme ju zobrali pre prípad, že by sa mohla hodiť. No a výsledok ste videli,” prezradil nám s úsmevom Švajda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu