Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zlé správy z Jojky pre Pavolovú: Stanka, končíš... a nie si sama!

Relácia Top Star sa na obrazovkách televízie Joj nemá objaviť celý január a február. Obnoví sa jej vysielanie v marci? Zobraziť galériu (4)
Relácia Top Star sa na obrazovkách televízie Joj nemá objaviť celý január a február. Obnoví sa jej vysielanie v marci?

BRATISLAVA – Nevyzerá to ružovo! Všetko nasvedčuje tomu, že moderátorka Stanislava Pavolová (31) príde o svoju šoubiznisovú reláciu s názvom Top Star. Spolu s ňou zrejme padnú hlavy aj jej redaktorských kolegýň. Program o prominentoch totiž zmizol z obrazoviek a zdá sa, že sa na nich už neobjaví. Oficiálne vyjadrenia týkajúce sa jeho osudu sú neurčité a po chodbách televízie sa šepká o definitívnom zrušení formátu.

Moderátorka Stanislava Pavolová je stabilnou tvárou televízie Joj už niekoľko rokov. Začínala ako redaktorka Ranných novín, neskôr si vyskúšala moderátorský post v reláciách Črepiny PLUS a Promi noviny. Už rok a pol sa však naplno venuje formátu Top Star, v ktorom rozoberá zaujímavosti zo sveta slovenského šoubiznisu. Otázkou však zostáva, dokedy.

Podľa našich zistení totiž Top Star nefiguruje v januárovej a ani vo februárovej vysielacej štruktúre, pričom vlani o takomto čase bez problémov bežal. Plavovlásky sme sa preto pýtali, či to máme chápať ako predzvesť konca. „Na to sa musíte opýtať kompetentných,“ reagovala neurčito Pavolová, ktorá sama nevie, čo bude s projektom ďalej. „V týchto dňoch prerábam byt a nezaoberám sa otázkou, či prídem o reláciu,“ dodala.

Na Kolibe to s programom nevyzerá do budúcnosti vôbec ružovo. V tejto chvíli má magazín Top Star prestávku. Kedy a v akej forme sa vráti na obrazovky, zatiaľ nebudeme komunikovať, povedal pre topky.sk vedúci PR oddelenia Jozef Gogola.

Nádejou na aké-také zachovanie tohto formátu môže byť pripravovaná spravodajsko-lifestylová stanica, ktorú chce televízia Joj zaradiť v najbližších mesiacoch do svojho portfólia. Kedy, v akom zložení, a či vôbec sa relácia o prominentoch na obrazovky vráti, zostáva nateraz záhadou. Isté však je, že Top Star je momentálne jedinou televíznou činnosťou Pavolovej. No ako sama tvrdí, bez práce by neostala. „Venujem sa kadejakým veciam,“ uzavrela plavovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu