Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok v Horúcej krvi: Definitívny koniec tehotnej Kanócz!

Zuzana Kanócz dnešnou epizódou v Horúcej krvi končí. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Kanócz dnešnou epizódou v Horúcej krvi končí.

BRATISLAVA - Posledný raz! Dnešný večer bude na Markíze tradične patriť programu Horúca krv. Táto epizóda však bude mimoriadne dramatická. Podľa našich zistení by totiž mal zazvoniť umieračik jednej z hlavných postáv. Dôvod, prečo nebude seriálová Hana v projekte pokračovať, sa diváci dozvedia v aktuálnej časti. Ako sme sa v súvislosti s koncom účinkovania tehotnej Zuzany Kanócz (33) dozvedeli, odchod si vyžiadala sama.

Záhada vyriešená! Zuzana Kanócz na jeseň minulého roka prišla o bábätko, koré nosila pod srdcom. V tejto dobe je však herečka opäť v očakávaní. Táto - pre ňu radostná - udalosť ale skomplikovala prácu scenáristom markizáckej Horúcej krvi.

Na jednej strane bola možnosť, že otehotnie aj seriálová Hana a na druhej, že táto postava z deja vypadne. Nakoniec sa ukázalo, že veterinárka materský stav zažívať nebude. Dnes totiž táto postava na obrazovkách ukončí svoju životnú púť a Zuzana sa z projektu vytratí.

Zistili sme, že iniciatíva v tomto smere vyšla od samotnej Kanócz. „Čakám dieťatko, to je pre mňa najdôležitejšie, a tak som sa rozhodla poľaviť z pracovných aktivít,” prezradila nám tmavovláska. „Mala som prácu na tomto seriáli veľmi rada. Boli sme úžasný tím a Alexander aj Marek sú skvelí ľudia, s ktorými som pracovala veľmi rada,” dodala na adresu svojich kolegov Bártu a Ťapáka.

VIDEO: Zuzana Kanócz ako Hana v jednej zo svojich posledných scén

Zuzana Kanócz v Horúcej krvi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu