Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čerstvá mamička Kanócz: Tajný odchod z nemocnice!

Zuzana Kanócz sa pri odchode z nemocnice chcela zrejme vyhnúť záujmu médií. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz sa pri odchode z nemocnice chcela zrejme vyhnúť záujmu médií.

BRATISLAVA - Poponáhľala sa! Ako sme vás na topkách informovali, herečka Zuzana Kanócz (33) sa vo štvrtok stala mamičkou. Partnerovi a zároveň hereckému kolegovi Jurajovi Lojovi (29) porodila synčeka, ktorému dali meno Lucas. Ako sa nám podarilo zistiť, prominentná dvojica si už bábätko vychutnáva v súkromí. Z nemocnice totiž brunetka odišla už po troch nociach od pôrodu, čo nie je v prípade čerstvých mamičiek najbežnejší postup. Prečo umelkyňa odchod zo zdravotníckeho zariadenia urýchlila?!

Pôrod prominentných mamičiek je takmer vždy ostro sledovanou udalosťou. Na pozornosť zo strany verejnosti však majú známe osobnosti často rôzny názor. Kým niektorí nemajú problém sa s radostnou udalosťou podeliť - ako Andrea Verešová, ktorá napríklad zvolala tlačovú konferenciu, iní okolo príchodu dieťatka na svet robia tajnosti.

Do druhej skupiny patrí aj herecký párik Zuzana Kanóc a Juraj Loj, ktorý sa od štvrtka teší zo synčeka Lucasa. Ako sa nám podarilo zistiť, herečka mala pôvodne opustiť brány pôrodnice dnes, no zo zdravotníckeho zariadenia odišla v predstihu už včera. Chceli sa vyhnúť záujmu médií a fotografov. Takto odišli v tichosti bez toho, aby o tom niekto vedel,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Novopečená mamička si tak naplno užíva pohodlie domáceho prostredia o čosi skôr, než to v prípade prvorodičiek býva zvykom. Hoci je pravda, že ku každej pacientke sa zvykne pristupovať individuálne, vo všeobecnosti platí, že mamička s dieťatkom by mali pod dohľadom odborníkov stráviť minimálne štyri noci.

Juraj Loj si už v pondelok plnil pracovné povinnosti. Z nakrúcania odchadzal s darčekom od kolegov.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Loj si už v pondelok plnil pracovné povinnosti. Z nakrúcania odchadzal s darčekom od kolegov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu