Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Kanócz prvýkrát ukázala bruško: Pozrite, ako sa zaguľacuje!

Zuzana Kanócz s tehotenským bruškom po boku svojho partnera Juraja Loja Zobraziť galériu (15)
Zuzana Kanócz s tehotenským bruškom po boku svojho partnera Juraja Loja

BRATISLAVA - Samé úsmevy! Zuzana Kanócz (33) pred mesiacom skončila s nakrúcaním Horúcej krvi, aby nenamáhala svoj organizmus, ktorý sa pripravuje na príchod dieťatka. Vo štvrtok sa však ukázala na krste knihy o zdravej výžive. Vyzerala veľmi šťastne a pred prítomnými sa pochválila svojím rastúcim tehotenským bruškom.

Bez stresu! Zuzana Kanócz je momentálne druhý raz tehotná. Bohužiaľ, v prvom prípade o bábätko prišla. Preto si teraz dáva o to väčší pozor. „Dieťatko je pre mňa najdôležitejšie, a tak som sa rozhodla poľaviť z pracovných aktivít,” povedala nám pred mesiacom, keď sa vytratila zo seriálu Horúca krv.

A zdá sa, že teraz prežíva naozaj šťastné obdobie bez zbytočných obáv. Na štvrtkovom krste knihy Navarme si zdravie totiž rozdávala úsmevy na všetky strany. Pod šatami sa jej rysovalo bruško, ktoré už nemôže a ani nechce skrývať.

Spoločnosť robil herečke jej partner Juraj Loj, spolu s ktorým knihu z pera exmoderátorky Andy Timkovej a modelky Mirky Luberdovej aj pokrstila. Túto udalosť si nenechali ujsť ani manželia Róbert a Patrícia Vittekovci. Životná partnerka slovenského futbalistu dokonca priniesla vlastnoručne vyrobené cukrovinky. Fotografie z krstu si pozrite v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite, ako to vyzeralo na krste knihy o zdravej výžive.

krst knihy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu