Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozboril odsúdil matku troch detí: Zvozil aj ich otca!

Vilo Rozboril pomáhal mrznúcim deťom nezodpovedných rodičov. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril pomáhal mrznúcim deťom nezodpovedných rodičov.

BRATISLAVA - Zodpovední rodičia?! Modré z neba tentoraz „zachraňovalo” tri deti, ktoré mali vo svojej izbe len pár stupňov. Mama peniaze určené na zaplatenie účtov prepila, otec si to všimol až príliš neskoro. Ako nám moderátor Vilo Rozboril (46) prezradil, Markíza zasiahla len a len kvôli ich nevinným a bezbranným potomkom.

Ľahkovážni?! Rodina Novákovcov sa stala jednou z tých, ktorým pomohlo Modré z neba. Išlo totiž o tri deti, ktoré vo svojej izbe doslova mrzli. Kvôli dlhom bol ich dom odpojený od plynu, a teda od kúrenia.

Mama peniaze na vyplatenie šekov spláchla dole hrdlom a otec o tom dosť dlho nevedel. „My sme tento príbeh išli robiť preto, lebo deti by nemali prežiť zimu pri teplote 7 stupňov. Ale je za to zodpovednejšia mama, ktorá bola opitá celý deň, alebo otec, ktorý si „nevšimol”, čo sa u nich doma deje, až kým im nenarástli dlhy a neodpojili ich?!” zamyslel sa Vilo Rozboril.

Vlado už manželku z domu vyhodil a vďaka markizáckej relácii majú v izbách aj teplo. Zdá sa však, že moderátor má na otca rodiny trochu ťažké srdce. „Nebyť detí v tejto rodine, tak si, milý Vlado, pomôž sám,” adresoval mu tvrdý odkaz. Viac sa dozviete dnes večer v Modrom z neba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu