Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský smútok Rozborila: Ďalšia smrť v Modrom z neba!

Vilo Rozboril prosil o modlitby pre Janku, tá však vo štvrtok skonala. Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril prosil o modlitby pre Janku, tá však vo štvrtok skonala.

BRATISLAVA - Nepomohli ani modlitby! V stredu sa objavila na Facebooku Modrého z neba smutná správa. Týkala sa Janky, ktorá kedysi dostala vďaka relácii nový kyslíkový prístroj. Vilo Rozboril (46) informoval o jej náhlej hospitalizácii a o boji o život. Moderátor preto vyzýval svojich fanúšikov, aby jej venovali podporné myšlienky. Bohužiaľ, už vo štvrtok musel oznámiť jej smrť.

Poriadna rana! Vilo Rozboril je známy tým, že o ľudí zo svojej relácie sa zaujíma aj po nakrúcaní. Bohužiaľ, nie vždy dostane pozitívne správy. „Práve som sa dozvedel od pána farára Feriho z Považskej Bystrice, že Janka je v nemocnici a je na tom veľmi, veľmi zle,” napísal moderátor v stredu večer na facebookový profil Modrého z neba o žene, ktorej jej dcéra v roku 2011 vysnívala kyslíkový prístroj. „Verím, že ti mnohí ľudia z tejto stránky venujú aj modlitby,” dodal na záver statusu. 

Bohužiaľ, o jeden deň neskôr už mal pre fanúšikov zlé správy. Bojovníčka z Horných Kočkoviec svojej chorobe podľahla. „Jana je v nebi. A verím, že jej je lepšie. Janka, tvoj humor a sila boli nákazlivé. Mnohým si ukázala, ako bojovať s chorobou. Maj ľahký let a usmievaj sa na nás zhora,” lúčil sa s ňou Rozboril. 

To, že mu osudy ľudí z jeho programu nie sú ľahostajné, dokázal aj o pár hodín neskôr. O tretej v noci zo štvrtka na piatok totiž písal o Janke ďalší status. V tom jej okrem slov venoval aj pieseň od Nedvědovcov, ktorú zbožňovala. „Jana bola ohromný človek. Mala v sebe obdivuhodný humor,” povedal nám na jej adresu Vilo. 

Jane Rusnákovej v roku 1996 diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy. Vtedy mala 26 rokov, dve malé deti a podľa lekárov minimálne šance na prežitie. Po štyroch rokoch však počula správu, že je vyliečená. Radosť ale trvala len štyri mesiace. Lekári jej diagnostikovali ďalší druh rakoviny - leukémiu. Po transplantácii kostnej drene jej vedľajšie účinky spôsobili problémy s pľúcami. Tie jej odumreli a s dýchaním jej musel pomáhať kyslíkový prístroj.

VIDEO: Janina obľúbená pieseň od Nedvědovcov s názvom Na kameni kámen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu