Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová nečakane mení plány: Markíza musí bokom!

Marianna Ďurianová sa do práce vôbec nehrnie. Svojho synčeka Romana si chce očividne užiť čo najdlhšie. Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová sa do práce vôbec nehrnie. Svojho synčeka Romana si chce očividne užiť čo najdlhšie.

BRATISLAVY – Náhly zvrat! Moderátorka Marianna Ďurianová (36) sa z obrazoviek Markízy vytratila koncom júna minulého roka. Dôvod bol veľmi jednoduchý - synček Romanko. A hoci sa moderátorka plánovala objaviť v práci už v týchto dňoch, jej návrat sa nekonal. A ako sme zistili, ani sa tak skoro nebude. Blondínka totiž pred modro-žltou televíziou uprednostnila mamičkovské povinnosti.

Užíva si to! V lete minulého roka došlo v živote moderátorky Marianny Ďurianovej k veľkým zmenám. Svojmu partnerovi Romanovi Doležajovi porodila synčeka. Novonadobudnutú úlohu mamičky si naplno vychutnáva. A hoci sa mnoho žien z televíznej brandže zvykne vrátiť do práce v relatívne krátkom čase, toto nie je Mariannin prípad. Podľa našich informácií sa totiž markizáčka na obrazovky vôbec nehrnie.

„Návrat do práce som síce avizovala na marec, ale veď sa ešte len začal,“ reagovala s úsmevom šťastná mamička, keď sme ju v súvislosti s koncom materskej dovolenky oslovili. Z jej slov bolo citeľné, že si svoju novú úlohu naplno vychutnáva a do svetla reflektorov sa nehrnie. „Máme sa skvelo. Už sa nevieme dočkať jari, lebo sa nebudeme musieť toľko obliekať,“ prezradila pre topky.sk Ďurianová.  

Ľudia z okolia markizáčky sa zhodujú v tom, že blondínku na obrazovke tak skoro neuvidíme. „Marianna má zo synčeka obrovskú radosť a maximálne sa mu venuje. Chce si ho užiť čo najviac. Posledné, na čo myslí, je robota,“ dozvedeli sme sa od človeka blízkeho moderátorke.

Voči Ďurianovej je ústretový aj jej chlebodarca. Napriek tomu, že v Záhorskej Bystrici došlo nedávno k viacerým personálnym zmenám, blondínka sa o svoj flek báť nemusí. „Rozhodnutie, kedy sa Marianna vráti do práce, je vyslovene na nej. Takto to bolo dohodnuté aj predtým, než išla na materskú dovolenku,“ povedal nám k tomu šéf spravodajstva Markízy Henrich Krejča. „Zatiaľ sme ešte o nejakom presnom dátume nehovorili, ani sme sa osobne nestretli. V tejto chvíli sa Marianna nevracia,“ uzavrel.

Ak patrí Marianna Ďurianová k vašim obľúbeným moderátorkám, podporte ju vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu