Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hviezdne maniere Ďurianovej: Marianna, bolo to fakt nutné?!

Marianna Ďurianová odchádzala z nakrúcania ako hviezda svetového formátu. Zobraziť galériu (12)
Marianna Ďurianová odchádzala z nakrúcania ako hviezda svetového formátu.

BRATISLAVA – Obskakovali ju! Marianna Ďurianová (36) si momentálne užíva posledné dni materskej dovolenky. Už o necelý mesiac sa totiž vracia späť do Záhorskej Bystrice. V súvislosti s jej príchodom do Markízy si pred pár dňami plnila prvé pracovné povinnosti - zúčastnila sa nakrúcania nových spotov. V priestoroch štúdia sa zdržala približne štyri hodiny. Jej odchod sprevádzali tortúry, na aké sme zvyknutí skôr v Hollywoode než v našich zemepisných šírkach.

Od novembra sa na obrazovky Markízy vracia stálica modro-žltej televízie Marianna Ďurianová. Pred pár dňami sa už zúčastnila aj nakrúcania nových spotov, ktoré sú určené pre nadchádzajúcu vysielaciu štruktúru. Po štvorhodinovej šichte v jednom z bratislavských štúdií ukázala, že hoci sa počas materskej dovolenky stiahla zo spoločenského života, nezabudla, ako to vo svete šoubiznisu občas chodí. 

Manévrami, aké predviedla počas svojho odchodu, by sa totiž mohli pokojne inšpirovať aj hviezdy svetového rangu. Tesne predtým, než po ňu prišiel taxík, vybehol z dverí jeden z členov štábu. Horúčkovito začal navigovať objednané auto priamo pred východ, aby doň mohla moderátorka pohodlne nastúpiť. Keď bolo vozidlo na druhý pokus na svojom mieste, predstavenie pokračovalo ďalej.

Zo štúdia vybehli ďalší chlapi, ktorí vytvorili zo svojich tiel "živý múr". Postavili sa okolo auta tak, aby objektívom prítomných fotografov clonili vo výhľade počas Ďurianovej nastupovania. Keď už boli nachystaní, vybehla konečne moderátorka. Na očiach tmavé sklá, na sebe značkový outfit. Okrem úsmevu na tvári si zo šichty odnášala aj výslužku v podobe dvoch plastových obalov s jedlom a umelý príbor zabalený v servítke. Po tom, čo docupitala do vozidla, odfrčala preč. 

Zaujímavé je, že zatiaľ čo jej odchod sprevádzali takéto manévre, ostatní kolegovia nemali s ničím problém. Napríklad Kveta Horváthová odkráčala bez akejkoľvek asistencie štábu k svojmu autu, ktoré mala odstavené na pár metrov vzdialenom parkovisku. Marketingový riaditeľ Michal Borec dokonca zakýval do objektívov fotoaparátov.

V súvislosti so vzniknutou situáciou treba tiež spomenúť, že podobné rošambo nepredviedla prvýkrát. Aj keď porodila malého Romanka, pri odchode z nemocnice ju sprevádzali traja ochrankári.

Marianna Ďurianová na obrazovke TV bola u divákov veľmi obľúbená. Pozrite si ju a ďalšie moderátorky pred kamerou i mimo nej, na ženskom magazíne FEMINITY.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu