Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súkromné video playmate Járovej: Andrea, toto fakt myslíš vážne?!

Andrea Járová si do súťaže pripravila takúto choreografiu. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová si do súťaže pripravila takúto choreografiu.

BRATISLAVA – Opäť pobavila! O playmate Andrei Járovej (29) je dobre známe, že sa vie zabávať aj na svoj účet. Potvrdila to aj videom zo svojho archívu, o ktoré sa iba pred pár dňami podelila so svojimi fanúšikmi. Blondínka na záberoch predvádza tanečné kreácie, ktoré vám určite vyčaria úsmev na tvári.

Vydarený tanček! Andrea Járová si nedávno na sociálnej sieti zverejnila video, ktoré vzniklo zhruba pred piatimi rokmi. Blondínka sa v tom čase uchádzala o korunku kráľovnej krásy v súťaži Miss Universe SR, kde sa jej dokonca podarilo získať dva vedľajšie tituly.

V tom čase zvykli dievčatá súperiť vo voľnej disciplíne. A práve tam si neskoršia playmate pripravila zaujímavú tanečnú choreografiu. „Moja príprava z roku 5 na Miss Universe. Bavte sa,“ napísala k videu Járová. 

Jej kreácie chvíľkami pripomínali úryvok z rozprávky Madagaskar odohrávajúcej sa na exotickom ostrove. Lemur Julian „trsal” skoro úplne rovnako. A o tom, že svojich fanúšikov blondínka pobavila, niet pochýb. „Nečakal by som, že si taká drevená,“ okomentoval jeden z nich neohrabané pohyby blondínky. Iní ju pre zmenu nazvali trúbkou či polienkom.

V súvislosti s týmto spomienkovým materiálom sme sa s playmate skontaktovali. „Toto "tanečné" video som našla v mojom archíve a veľmi ma to pobavilo. Chcela som pobaviť aj mojich fanúšikov na FB, aké som bola polienko," povedala nám k tomu s úsmevom Járová. Ako tiež dodala, tieto scény pochádzajú z prvého tréningu. „Moje tanečné kreácie sa ku podivu zlepšovali. Vystúpenie som nakoniec okorenila aj africkým tanečníkom a od riaditeľky súťaže Silvie Lakatošovej sme dostali veľkú pochvalu," uzavrela blondínka.

VIDEO: Andrea Járová sa takto pripravovala na súťaž krásy.

VIDEO: Tanček z rozprávky Madagaskar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu