Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahá Járová na pláži: Andrea, neprovokuj!

Andrea Járová sa rada vypeká na slniečku bez vrchného dielu plaviek. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová sa rada vypeká na slniečku bez vrchného dielu plaviek. (Zdroj: Archív A.J.)

MIAMI – Zvodná kráska! Playmate a zároveň víťazka prvej série reality šou Farma Andrea Járová (29) rada vystavovala svoju dokonalú postavu na obdiv už počas pôsobenia na markizáckom statku. Najnovšie sa rozhodla potešiť svojimi sexi krivkami aj amerických pánov. Na miamskej pláži sa totiž opaľovala hore bez.

Sexi cica! Andrea Járová sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma, ktorú napokon aj vyhrala. Už počas svojho pôsobenia na statku pútala pozornosť divákov dokonalou postavičkou, ktorá pobláznila hlavu nejednému fanúšikovi. Tentokrát však ohuruje za veľkou mlákou, kam odišla kvôli štúdiu angličtiny. Nám sa podarilo získať zábery z jej pobytu na pláži. Ako vidno, na Američanov vytasila nahé prsia.

„Nemám rada biele pásiky od plaviek. V Miami sa polovica žien opaľuje hore bez,“ vysvetlila nám blondínka, ktorá v USA strávi dlhé tri mesiace. „Študujem tu angličtinu a neskôr by som sa chcela prihlásiť na školu herectva,“ prekvapuje so svojimi plánmi playmate.

Ako sa nám tiež podarilo zistiť, Járová s Amerikou ráta aj do budúcnosti - plánuje tu tiež rozbehnúť biznis. „Určite sa do Miami vrátim. Okrem modelingu tu chcem s kamarátkou otvoriť dizajnérsky obchod s kabelkami. Ona ich navrhuje a mne prišlo ako dobrý nápad priniesť sem niečo slovenské,“ uzavrela modelka.

Andrea Járová dráždi zmysly miestnych pánov postavičkou ako lusk.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová dráždi zmysly miestnych pánov postavičkou ako lusk.  (Zdroj: Archív A.J.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu